אחרי הרצאה מאלפת...

אחרי הרצאה מאלפת...

אחת מגולשות הפורום הנפלא שלכם העבירה בתנועת הנוער שאני חברה בה הרצאה נפלאה על א-מיניות. הופתעתי לגלות את הבורות שלי ושל שאר חברי הקבוצה שלי בנושא שתמיד פה מתחת לאף אבל פשוט "טאבו" בד"כ. אני שמחה שנחשפתי לנושא ואשמח אם אוכל לקבל עוד מידע בנושא כי הנושא מעניין אותי. אני אישית איני א-מינית. למען האמת אני טיפוס מאוד מיני אבל נושא הא-מיניות מאוד מעניין אותי. בתודה מראש לבחורה הנפלאה, סופרת סתמ19
 

דרוש שם

New member
מסקרנות

באיזה תנועה מדובר? בכל מקרה ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע (תמיד טוב לראות פה עוד בני נוער, גם אם הם לא א-מיניים)
 
התנועה המדוברת היא

איגי. זו תנועה שמטפחת ומאפשרת צמיחה של נוער להט"בי גאה ובטוח בעצמו בישראל.
 

דרוש שם

New member
נחמד נחמד

שוב, ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע אישית: אני כיום בן 18, גילתי את היותי א-מיני לפני שהתוודעתי למונח עצמו אי שם בגיל 14-15, התוודעתי למונח רק לקראת אמצע גיל 17 ולכן אני כותב פה רק כחצי שנה... דיברנו כאן בעבר על הקמת קבוצת נוער א-מיני איפשהו , אבל כנראה מעט מאוד בני נוער מודאים לקיום ה"נטייה" ולכן קשה מאוד לסדר משהו כזה... בכל מקרה, אם את רוצה לדעת יותר את תמיד יכולה לשאול, או בפורום או אחד מאיתנו (ורוד-עם נצנצים היתה זו שדיברה אתכם) במסרים (אני אשמח לענות על שאלות אם יש לך)
 

avi1283

New member
ההרצאה

הועברה על ידי ורוד עם נצנצים, היא לא תהיה כאן עד יום ראשון אז היא ביקשה ממני למסור שההרצאה היתה מעולה!, ושהיא מאוד נהנתה ומודה לכם על ההאירוח. סופרת סתמ - שמח לשמוע שנהנית מההרצאה, בשביל עוד מידע את יכולה להסתכל בשאלות הנפוצות וגם בקישורים, ואם יש עוד דברים שתרצי לדעת את יכולה לשאול אותנו ונשמח לענות.
 
תודה לך אבי

ורוד עם נצנצים היא אישה מדהימה לדעתי ואני מאוד שמחה שהיא הגיעה ועמדה מולנו [בפרט שבני נוער הם עם קשה קצת] ולמען האמת הצליחה לרתק אותנו. אני שמחה שהיא גם שאבה הנאה מהמפגש איתנו, אני יודעת שאנחנו נהננו מאוד. ותודה על העצה לגבי השאלות הנפוצות, פשוט- לא לשם אני מכוונת. עקב המפגש החלטתי שאני חוקרת קצת יותר לעומק את נושא המיניות והא-מיניות [בעקבות סדרת סיפורים שאני כותבת] כך שההתנהלות של הפורום והאינטרקציה בין האנשים פה תתן לי את מה שאני צריכה. שוב תודה.
 
שמחה לשמוע שנהנית
ברוכה הבאה


 
למעלה