אחרי הצום 72 שעות....

gali80

New member
אחרי הצום 72 שעות....

שלום.... חזרתי אחרי הבדיקה והיא לא הלכה כפי שציפיתי ... הייתי בצום מ10 בערב והגעתי לבי"ח ב8 בבוקר . לקחו לי דם לרוטינה וכן דגימת סוכר שהיתה 85. ואז הגיע רופא ותחקר אותי מתי יש צניחות ומה ומי... לא היה להם מושג מה זה הטסט הזה ואיך מבצעים בפועל והם הלכו לקרוא את הפרוטוקול שהבאתי איתי יחד עם ההפנייה מאנדוקרינולוג שלי מקופ"ח. התחלתי להקיף ברגל את הבי"ח ולעלות ולרדת מדרגות כי בד"כ במאמץ וללא אוכל צונח לי הסוכר: כלום לא קרה . בערך עד שעה 2 וחצי אף אחד לא ניגש אלי ואז הגעתי לאחיות ואמרתי שעברו 6 שעות מהדגימה הראשונה ושיקחו עוד דגימה אז הן לקחו והיה 82. בשלב הזה התחילה להיות לי מיגרנה של החיים שלי ולא מצאתי מקום לעצמי, ביקשתי לדבר עם רופא והוא אמר שאין מה לעשות. המשכתי עוד כשעה והמיגרנה היתה כבר בלתי נסבלת אז אמרתי להם שאני רוצה להפסיק את הצום. בקיצור: הם החתימו אותי על טופס סירוב קבלת טיפול רפואי (ואני בכלל לא סירבתי!!!!) ולא קיבלתי לא מכתב שחרור ולא כלום ואמרו לי שאני יכולה ללכת אז הלכתי משם. אכלתי ושתיתי ולקחתי כדורים נגד מיגרנה והתאוששתי לקראת הערב אבל מה הלאה??? לא היו לי צניחות סוכר, לא קיבלתי שום מכתב מהם.... אני מיואשת

את תקבלי מכתב אבל זה לא העיניין

אני לא יודעת באיזה מרכז רפואי היה צריך להתנהל הטסט, אבל ברור שלא הכינו את המחלקה לקראת הטסט. לא היו אמורים לתת לך להסתובב בבית החולים. היו אמורים לעקוב אחרי רמות הסוכר שלך בצורה יזומה בפרקי זמן קבועים מראש, וגם כמובן ברגע שהתלוננת על סימפטומים של היפוגליקמיה. בינתיים לא התשנה דבר, ואין אבחנה של היפוגליקמיה. מה שאני מסיקה מהסיפור שלך הוא שאם יש חשד של ממש להיפוגליקמיה ורוצים לעשות טסט כסה, הוא חייב להתבצע באמצעות צוות האנדוקרינולוגים של בית החולים, ולא לפי בקשה של אנדוקרינולוג בחוץ שאין לו דיבור ישיר עם צוות המחלקה. כן, יש עדיין צורך באנדוקרינולוגיה בתוך בתי החולים, מה לעשות?

gali80

New member
מאוד מסכימה....

איתך ושתדעי שעד שהם לא קראו את הפרוטוקול שהבאתי איתי לא היה להם מושג על איזה טסט מדובר. הייתי מאושפזת בפנימית והם הסתכלו עלי כאילו אני חייזר ושאלו מלא שאלות של מה אני עושה שם ומה זה הטסט הזה ולקחו רמות סוכר כשאני (!!!!!!!!!!!) אמרתי להם לקחת וזה היה פשוט בדיחה. לא היה אף רופא אנדוקרינולג בסיבה בכלל.... הייתי ב"הלל יפה". האם אני יכולה לבקש הפנייה לאיכילוב אם אני רוצה? יש שם מחלקה אנדוקרינולוגית?

דןןקא בהלל יפה יש מחלקה אנדוקרינית

מעולה. חבל שהם לא היה מעורבים במקרה שלך. חבל לך לבוא עד לאיכילוב בשביל זה. אם לבקש הפניה, לבקש אותה למרפאה האנדוקרינית בהלל יפה. היא מעולה (הרבה בזכולת המנהלת שלה) והרופאים בה פשוט מצויינים.

gali80

New member
לא ידענו....

על קיומה בכלל..... אבקש באמת הפנייה לשם אבל יש גם מחלקה אנדוקרינית באיכילוב? פשוט דוד שלי רופא שם ומרגיש לי יותר בטוח להיות במרכז רפואי כמו איכילוב....

בוודאי שיש

אני משם. אבל את יכולה לסמוך על המחלקה בהלל יפה בעיניים עצומות. לא הייתי אומרת את זה על כל מחלקה שם, אבל האנדוקרינולוגיה היא משהו מיוחד (שוב גלל מי שעומדת בראשה). אי אפשר להגיד שאני לא מפרגנת. אבל אני מאמינה בזה.

תבקשי מרופא/ת המשפחה

אגב, ראיתי היום את מנהלת האנדוקרינולוגיה מהלל יפה וספרתי לה עליך. היא אמרה לי שלא התייצו איתם. מאד חבל. אם הייתי מגיעה לבדיקה כזו דרכם לא היה מצב שלא היו יודעים בוודאות מה לעשות איתך.

gali80

New member
וואו.........

ממש תודה!!!!!!! את מקסימה. תודה לך על הכל

gali80

New member
מה שמה?

מה אמרת ששמה של מנהלת המחלקה האנדוקרינולוגית בהלל יפה?

למעלה