אחרי הפלה...

אחרי הפלה...

קיבלתי השבוע מחזור כחודש אחרי הפלה (פעמיים ציטוטק).
זה המחזור הכי מוזר שהיה לי (וכבר יש בעברי הפלה נוספת לצערי). נגמר אחרי 3 ימים ועם מעט דימום (בדרכ יש לי מינימום 5)
זה תקין? יש לחשוש שהרירית תשתבש מעתה? מה גם שקיוותי ששארית שנצפתה אחרי הציטוטק תצא הפעם. אבל... לא נראה כך...:(
מה כדאי לבדוק עכשיו?
 
כן זה ברור

רק תהיתי אם מישהי חוותה מחזור קצר שכזה וזה היה תקין בכל זאת.. מטריד אותי (עוד משהו להיות טרודים ממנו....)
 
מצטערת על ההפלה


הייתי במקומך מבקשת לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית, גם בגלל השארית וגם מאחר ומדובר בהפלה שניה ויש לבדוק האם יש סיבה מבנית להפלות.
אם גם ההפלה הקודמת הייתה בנסיבות דומות, הייתי שוקלת עם הרופא לבדוק קרישיות יתר, לפחות מה שהקופה תאשר בשלב זה, ועם התוצאות פונה לפרופ קופרמינץ.
הייתי מבקשת מהרופא גם לבדוק גורמים אוטואימוניים (לרבות ana וצליאק) וכן tsh (שצריך להיות מתחת ל2.5, ולא רק בטווח של קופת החולים), ונוגדנים.
אני מניחה שבמהלך ההריונות לא היו דימומים? אם כן אז כדאי כמובן לשקול עם הרופא תוספת/החלפת תמיכה.
כמובן כפי שנרשם מעליי, לעבור אולטרסאונד על מנת לבדוק האם השארית התנקתה ולהתייעץ עם הרופא האם להמתין עוד או שיש מקום להתערבות.
מאחלת לך שההריון הבא יסתיים בידיים מלאות

&nbsp
&nbsp
 
תודה! תוכלי בבקשה

לפרט יותר לגבי הtsh? אני בדיוק בדרך לעשות הבדיקות האלו אבל ראיתי שבבדיקה הקודמת הtsh היה גבוה מ2.5. מי אמור להתייחס לזה? אפילו פרופ קופרמינץ לא אמר דבר על זה (וחוץ מזה לא הפנה לבדיקת צליאק...)
 
למעלה