אחרי הכל..

אחרי הכל..

ואחרי שארזתי את כל כאביי נותר חלל פעור מבפנים הארתי מזדרונות חשוכים בחיי תליתי שמיים נטולי עננים ואחרי שהרדמתי את כל השדים נותר חלל גדול, עמוק ציירתי לי קרקס, ציירתי ליצנים שישיבו אליי את הצחוק. אחרי שויתרתי על החושך השחור נותר בי חלל מבקש להתמלא, קטפתי כוכבים שישיבו את האור, שיאפילו על העצב, בטרם יכלה.

חלל מבקש להתמלא

הלכתי על העננים שאלתי את האלוהים אכלתי עם הגמדים שיחקתי עם הארנבות נלחמתי באמזונות היתי , קיים ומחפש מבטיח לך דבר אחד ככל שתגדלי ככל שיותר תדעי הרעב לא יקטן החללים פשוט יתחלפו היום החלל של הוא X מחר הוא Y וכך לכל החיים תוקירי את החללים תדעי ללמוד ולהשכיל מהם כי הם תמיד יהיה שם יתנו תולה מספר חללים בשמים הסגולים הזוהרים מעלי, תקחו ככל שתרצו , אני כאן לתת. סגול

haim29

New member
בוקר משובח במיוחד

בוקר טוב ומשובח במיוחד לכולם, וגם לך, ציפור זרה. אין לי ספק שסגול (אני מקווה שאני זוכר טוב שהוא זה שהגיב למה שכתבת) צודק בהחלט. זכרי דבר אחד פשוט אבל מדהים. התבונני היטב באנשים ושימי לב, שישנם כאלה שחיים באמת את החיים, וישנם כאלה שחיים ליד החיים. כמובן שישנם גוונים של אפור, ולא הכול שחור ולבן. אבל אלה החיים באמת באמת את החיים , בדר``כ חיים אותם עם כאב מתמיד בצידם. זהו כאב שאם אנו יודעים להשתמש בו , הוא אחד הדברים המדהימים ביותר שניתן להשתמש בו ככלי לצמיחה נפלאה, ללא סוף. וכן גם אני , אם אני מצליח להתגבר על כאב אחד, אני חש בהתפרצותו של אחר, וישנם כאלה כאבים שרק נחים, ממתינים להם, או נמצאים שם כל הזמן במהותם והם בעצם חלק בילתי נפרד מאיתנו. אבל הם יכולים להיות מנוף מדהים לקדם אותנו חזק מאוד קדימה. וזאת אם רק נאמין. נאמין בעצמנו, נאמין בטוב הנפלא אותו ניתן לראות גם כשישנו רוע סביבנו. נאמין שאנו ואחרים יכולים להתקדם ללא סוף, אם רק נאמין. ולסיום : אתמול הייתה לי התכסחות ממש רצינית עם הבוסית שלי, ובערב התקשר אליי אדם מאוד נחמד, שחזר אליי בקשר לקורות חיים ששלחתי, וזה עשה לי מצב רוח ממש ממש ממש משובח, והיום ,ברכב, בדרך לעבודה, צרחתי משמחה, והיה פשוט נפלא. אז שיהיה יום ושארית שבוע משובח לכולנו חיים

ציפור!!!!!!!!!!!!!!!!

שולחת לך סל ענק מלא וגדוש בכוכבים ותקוות והלוואי וכל הכאבים ימחקו ולא ישאירו זכר והעננים שמעליך יתבהרו... והליצנים יאירו לך פנים... מדליקה בשבילך את כל הפנסים בשמים רק טוב!!!!!!! :)

למעלה