אחרי הטיול שלי בלונדון בשנה שעברה – כמה המלצות חשובות (ובעיקר חוויות 😊)

אז שנה שעברה יצא לי לטוס ללונדון בדיוק בתקופת דצמבר, ולחוות מה שנקרא – כריסמס בלונדון. וואו, זו פשוט חוויה שאין כמוה.
רציתי לשתף בכמה המלצות אמיתיות למי שמתכנן לטוס לשם בחורף הקרוב.

קודם כל – שיווקי חג המולד (Christmas Markets) זה הדבר הראשון שחייבים לראות. כל העיר מתמלאת באורות, מוזיקה, וריח של קינמון בכל פינה.
ה־Winter Wonderland בהייד פארק הוא גולת הכותרת – זה ממש פארק שעשועים של חג המולד: מתקנים, אוכל רחוב (הנקניקיות, הסיידר החם, הוופלים – תענוג), הופעות, ודוכנים מכל סוג.
אם אתם מעדיפים משהו רגוע יותר – השוק ב־Southbank על גדת התמזה הרבה יותר אינטימי ורומנטי, עם נוף מהמם של הלונדון איי.

חוץ מהשווקים, תדאגו פשוט להסתובב בערב ברחובות הראשיים – Oxford Street, Regent Street, ו־Covent Garden נראים כאילו יצאו מתוך סרט של דיסני. כריסמס בלונדון מרגיש באמת כמו עיר אחרת – שמחה, מנצנצת וחמימה, למרות הקור.

ועכשיו נקודה סופר חשובה – ויזה!
מאז שהחוקים השתנו, ישראלים צריכים ויזה גם לטיולים קצרים. אני עשיתי את זה כמה שבועות לפני הנסיעה – זה תהליך פשוט אבל דורש זמן, אז תדאגו להתחיל מוקדם. קובעים תור, מעלים מסמכים, שולחים דרכון – לקח לי בערך שבועיים עד שאישרו.

טיפ קטן לסיום – תביאו מטרייה, תתלבשו בשכבות, ואל תתכננו הכול עד הדקה האחרונה. לפעמים הקסם הכי גדול של לונדון זה פשוט לשבת עם תה חם בבית קפה קטן ולצפות באורות.

בקיצור – אם יש לכם הזדמנות, תסדרו לכם חופשה של כריסמס בלונדון. זו באמת חוויה חד־פעמית שלא שוכחים

נסיך.333

Well-known member
אתה חי בסרט, כבא אין כריסמס בלונדון
היום חוגגים שם על עיד אל פיטר

דניאלה1311

Active member
מנהל
שלום וברוך הבא לפורום טיולים בחו"ל.
חל איסור על הכנסת קישורים לארועים, טיולים, סיורים או פרסום עצמי. בקיצור כל מה שאתה רוצה למכור, אסור להעלות לכאן.
הייתי ממליצה לך לשמור על כללי הפורום, אין פרסום בשום צורה ואופן בין אם מוסווה או גלוי.

למעלה