אחרי החלום

mariana

New member
אחרי החלום../images/Emo7.gif

היי לכולם! למה זה קורה לי? למה אחרי שאני מנסה לשכוח אותו זה שוב מגיע? כל השבוע הזה לא יצא לי לחשוב עליו הרבה, ופתאום יצא לי לחלום עליו, שרבנו בחלום ואז כל היום הזה עובר עליי עם באסה, אין לי חשק לכלום. אני בחורה חייכנית וכולם קוראים לי בחורה עם שמחת חיים, ואז כשאין לי מצב רוח אז כולם שמים לב, ואני לא יכולה לשחק אותה שהכל בסדר. אם משהו לא בסדר איתי אז כולם שמים לב, וכולם כבר מכירים את הסיפור שלי. אני מנסה לא לחשוב עליו אבל זה שוב מגיע ופתאום אני נזכרת בחיוך שלו או שאני נזכרת במשהו יפה שהוא היה עושה לי. ואתם יודעים הגעתי למסקנה שכל הזכרונות הרעים שהיו לנו אי פעם עם בני הזוג הם תמיד נשכחים עם הזמן וכיום אני לא מסוגלת לעלות שום דבר רע שהיה בינינו, למרות שאני מאוד רוצה כי אם אני אזכר בדברים רעים זה מוריד לי את החשק מימנו. חבר´ה מה לעשות אני ממש מאוכזבת מעצמי? מרין

J-סיקה

New member
חלום זו תגובה בריאה של הגוף

להעלות ולהציף את המחשבות שאנחנו דוחקים לקצוות המוח בכל היום לא צריך לקחת את זה כל כך קשה אז חלמת עליו סו וואט???? חלמת קמת וזהו... לא צריך לגרור את זה לאורך כל היום ...חיייכי חייכי

mariana

New member
אבל אחרי החלום...

אני יודעת שחלומות שלנו זה המחשבות שאנו דוחקים אותם ואז הראש חושב גם בלילה ואז אנו חולמים. אבל, לא זה הבעיה הבעיה היא שני בוא נגיד ששכחתי אותו לאיזה שבוע ופתאום יצא לי לחלום עליו אז כל הזיכרונות שבו. כלומר הבאסה זה שהחלום הוא זה שהזכיר לי אותו בחזרה. אבל תודה על התגובה בכל זאת את הכי נשמה. מרין

J-סיקה

New member
בואי נתערב שאם תספרי לי את הכל

כל החלום אני אמצא לך דרך לשכוח אותו ולספר לך כמה שהראש שלך דוחה אותו

mariana

New member
במציאות ובחלום

היי ז´סיקה אני מודה לך מאוד שאת עוזרת לי כל כך במציאות אני כבר לא רוצה איתו שום קשר כלומר נימאס לי להיפרד ולחזור כל הזמן אז הפעם אני מנסה להחזיק מעמד. בחלום יצא לי להיתקשר אליו וכאילו ביקשתי מימנו סליחה על מה שקרה בינינו ובמציאות אני לא רוצה לחדש איתו את הקשר(אבל אני עדיין אוהבת אותו) ואז הוא אמר לי מרין עזבי זה לא הולך בינינו אז עדיף שלא נישאר בקשר ובמציאות אני בטוחה שהוא מחקה שאני ארים טלפון כדי שאני אבקש סליחה ואז הוא יסלח לי. אז בחלום הוא הגיע אליי עם אופנוע שבמציאות אין לוואז התחלתי לצעוק עליו " מה זאת אומרת שאתה לא סולח לי?" והתחלתי להיתפרץ עליו אז הוא התחיל לקרוא להורים שלי דרך החלון שיקחו אותי ובזמן שהוא קרה להם אני התחלתי לשבור לו את האופנוע ואז הוא קרה לי זונה בחלום ונורא ניפגעתי. וביקשתי מימנו שיבקש מהר סליחה למה אני אהרוג אותו אם לא וממש התחלתי לצעוק ולצעוק ואז הוא דחף אותי וירד לי דם מהאף ואז היתעוררתי בבהלה. אני יודעת שבחיים הוא לא היה מקלל אותי או שמרים עליי יד. לכן מצד אחד ניפגעתי ומצד שני אהבתי אותו יותר. אבל את יודעת מה הכי מצחיק הוא זה שאני דואגת לו, ואני כמעט בטוחה שהוא לא יסתדר אם שום בחורה אחרת כי כולם אומרים לי כל הכבוד לך שאת החזקת איתו מעמד כל כך הרבה זמן ולימדת אותו מה זה החיים. אני יודעת שהוא יעריך אותי אחר כך אבל, למה כל זה חייב להיות אחרי פרידה למה אדם לא יכול להעריך כשהם ביחד? ואני מודה לך ולחברי הפורום אם קראתם הכל

J-סיקה

New member
את רואה אמרתי לך../images/Emo70.gif

את עושה ממנו משהו שהוא לא !!! איזה אופנוע ואיזה נעלים .... הוא ממש לא כזה את מנסה להרחיק אותו בכוח כי את יודעת שהוא לא מתאים לך ובגלל זה הוא מעליב אותך בחלום ואת כועסת וגם בחיים את בעצם לא כועסת על זה שהוא הולך אלא על זה שהוא לא סולח לך ואת בעצם לא יודעת מה עשית כי הוא בעצם זה שיש לו קריזות וזה הוא שהחליט שלא מתאים לו אז את בסדר וזה חלום שמקדם אותך צעד אחד קדימה!!!

shooki11o

New member
בשורה התחתונה...

מרינה היקרה לפי מה שקראתי והבנתי את יודעת שהוא לא שווה אף דימעה אחת או יום אחד של עצבות אז למה את נותנת לו את זה למה את נותנת לחלום על מישהוא שלא שווה את זה להרוס לך את היום את צריכה לזכור דבר פשוט שאותו לפי מיטב הבנתי את יודעת ההפסד הגדול הוא שלו (ואני אומר את המישפט הזה למרות שאני יודע כמה הוא משפט מרגיז) אז תני לו להישאר המפסיד היחיד ותשאירי את החלומות רק ללילה ובובקר תקומי ליום חדש יפה ונעים

*rinat*

New member
מרין קבלי../images/Emo24.gif

מרין יקירתי כמה שאני מזדהה איתך כאילו רשמת את ההודעה בשמי
בכל אופן אני ממש ממש מבינה אותך וזה קשה למחוק זיכרונות במיוחד אם הייתם יחד תקופה ארוחה אבל...... ותמיד ישנו ה-אבל..... ישיבה בלי מעס זה רק עושה רע ולא עוזר בכלום אז קחי אנשים שמצחיקים אותך ושאת אוהבת ובלי איתם צאי תהני תחייכי כמו תמיד ואל תחשבי עליו נכון שקשה אבל תעסיקי את עצמך!!!!!!!!!!! זה מה שאני עושה ובזכת שני הידידים שלי שאני פשוט מתה עליהם זה עוזר לי הם לצידי כרגע מצחיקים ואוהבים אז בהצלחה.....

חרגונית

New member
חלום הוא התת מודע לא עקבתי אחרי

כל הסיפור מי רב עם מי במציאות?אולי יש לך יסורי מצפון על משהו? תנסי לחשוב על החלום על הפרטים הקטנים יכול להיות שמסתתרות בו תשובות לשאלות. וג´סי חן חן על הכבוד שנפל בחלקי שההודעה שלי בראש הפורום

למעלה