אחרי החזרה

חגית6

New member
אחרי החזרה

היום החזירו לי 2 עוברים, IVF רביעי. הרופא הורה לי לקחת פרוגינובה (פעם ראשונה) בנוסף לאנדומטרין והייתי רוצה לדעת אם מישהי כאן קיבלה גם לאחר ההחזרה ומהן תופעות הלואי. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לבנות המקסימות שהכרתי בפורום הזה ועודדו אותי ברגעים הקשים ובעיקר לזאת שלוותה אותי
. ועכשיו נותר רק להחזיק
אוהבת אותכן

בבוצי

New member
בהצלחה רבה../images/Emo45.gif

בהצלחה רבה, עדיין אין לי נסיון עם IVF.(לצערי לא לאורך זמן) ,אך מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך שהעוברים ישתרשר להריון עם תאומים מקסימים בעוד 9 חודשים.

ginger5

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לוקחת פרוגינובה לאחר ההחזרות יחד עם האנדומטרין. לא בהכרח יש תופעות לוואי. אני לא ממש הרגשתי משהו מיוחד שיכולתי לייחס לפרוגינובה אבל ממה שקראתי כאן בפורום יש הרבה בנות שסובלות מעייפות, מצבי רוח וכד'. מקווה שיהיו לך שבועיים של המתנה רגועה ושתופעת הלוואי הבאה שתרגישי תהיה של בחילה הריונית... המון בהצלחה

bapi

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif

ומחכה לשמוע על בטא בשמיים

החזרת עוברים../images/Emo42.gif

חגית6 שלום, קודם כל בהצלחה שמי ריננית וגם לי החזירו היום עוברים 4, טיפול חמישי אני קצת בלחץ ורוצה לחזק ולהתחזק לא כך כך מבינה את כללי הפורום אני מזמינה אותך לכתוב לי באימייל [email protected] אני מקווה שעוד 12 יום נצעק ביחד "אני בהריון...." אני חולמת על המשפט הזה את בטח יודעת שהפחד הוא להצליח לא הפחד להכשל להשתמע ריננית

einav8

New member
המון המון הצלחה../images/Emo24.gif

אני מחזיקה לך אצבעות חזק!!!! שהפעם תהיה הפעם המנצחת.

הוג

New member
אין תופעות לוואי

לקחתי חודש פרוגינובה לעיבוי הרירית שבועיים לפני ההחזרה ושבועיים אחרי ההחזרה שלצערי לא הצליחה. יש בדף המצ"ב לתרופה פירוט כל תופעות הלוואי כאבי ראש, שינויים הורמונליים ועוד. אבל עלי זה לא השפיע בכלל. לקחתי שלוש תמיכות באותו חודש אנדומטרין, פרוגינובה וזריקות גסטון כך שאולי תופעות הלוואי סתרו אחת את השניה... בכל אופן תחליטי שאין תופעות לוואי והכי חשוב שיהיה בהצלחה!!!

תמר27

New member
../images/Emo6.gif

אני ממש מתגלגלת מצחוק לרעיון שתופעות הלוואי סתרו אחת את השניה.... הוג, את גדולה !
מיד הולכת להתקשר לרופאה ולבקש גסטון (כי אנדומטרין כבר יש לי) תודה

s h i r a 3 0

New member
הי חגית. מחזיקה לך את כל האצבעות

לטיפול מוצלח ומקווה שתחזרי אלינו עם בשורות טובות. ב-ivf השני שלי קיבלתי פרוגינובה יחד עם אנדומטרין. לא היו לי שום תופעות לוואי. לחברה שלי שקיבלה פרוגי' לפני החזרת מוקפאים היא עשתה מצב רוח אנרגטי במיוחד - שזה לא ממש רע (והם גם נקלטו והיא בפורום השכן).

למעלה