אחרי הזרעה

צוג29

New member
אחרי הזרעה

בוצעו שתי הזרעות. אחת ביום שישי בבוקר והשניה בשבת בבוקר. האם אפשר בימים הקרובים לעשות ספורט (הליכון)? האם יש מנעיה בתקופה הקרובה לעשות קעקוע? כמו כן (שאלה אחרונה...) האם לנרות אנדומטרין יש תופעות לוואי כלשהן?

סנונית 1

New member
היי צוג המון ../images/Emo50.gif

אין לי מושג לגבי קעקועים וסופרט אבל מאחלת לך הרבה בהצלחה.

תולו

New member
צוג ../images/Emo50.gif

אין מניעה לעשות ספורט, כל עוד את מרגישה שאת יכולה. לגבי קעקוע - ממש לא יודעת. אנדומטרין - תנסי לחפש פה אחורה, היו פה די הרבה דיונים בנושא תופעות הלוואי.

אפרסקה

New member
לי האנדומטרין לא עושה תופעות לואי

חוץ מתופעת הלוואי המתבקשת שזה קצת נוזל וקצת מלכלך... אבל ממש לא נורא. הצטיידי בחבילות תחתוניות (כאלה לשימוש יומיומי) וזה אמור לפתור את הבעיה. אגב, האנדומטרין מאוד נוח לשימוש, פעמיים ביום (ולא שלוש כמו האחרים) ומספיק לשכב 2-3 דקות כדי שיספג ואז להמשיך בשגרת היום. אם את מסתבכת עם המוליך (כמוני
), אפשר להחדיר את הנר עם האצבע הכי עמוק שזה מגיע ו... זהו.

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה

כעקרון מותר לעשות כל פעילות גופנית, אבל לא להתיש את עצמך. מטפלים ברפואה משלימה גורסים שלא כדאי לעשות מאמץ מיוחד אחרי ביוץ/הזרעה. אני לא הייתי לוקחת סיכון עם קעקוע רק בגלל החשש לזיהום. אותי האנדומטרין הפיל לקרשים. הפכתי סמרטוט ישנוני ומסוחרר. בהצלחה נועם

דנה 3 3

New member
צוג

אני מקווה לתוצאה טובה בשבילך. שלחתי לך מסר ביום ששי. האם קיבלת? בכל מקרה אני שולחת אותו שוב.

צוג29

New member
מסר

דנה, ראיתי את המסר רק היום. שלחתי לך בחזרה. מקווה שקבלת. מחכה לתשובה... יום טוב.

דנה 3 3

New member
ספורט וקעקוע

לגבי ספורט אני יודעת בבטחה שאין בעיה. ראיתי אתמול תשובה של ד"ר ישי לוין בפורום השאלות של ליס. הוא כתב חד משמעית שאפשר להמשיך בספורט. לגבי קעקוע אני לא יודעת וגם לגבי אנדומטרין.

בולה101

New member
ספורט

אני אישית לא הייתי ממליצה לעשות ספורט. מקסימום הליכה . לא נראה לי סביר להתחיל לקפוץ אירובי ולהעלות דופק באימונים. ועם הקעקוע- הייתי מחכה. גם לי יש חיפושית בבטן שאני מחכה שתגדל. ולגבי אנדומטרין- לא יודעת בהצלחה

14me

New member
היי צוג 29 ../images/Emo42.gif

מאחלת לך המון הצלחה חיזקי ואימצי, לגבי הספורט אין מניעה מלעשות וגבי נרות אנדומטרין אין לי מושג.

למעלה