אחרי ההרצאה

nds34

New member
אחרי ההרצאה

במשך כל ההרצאה היא התבוננה בו. הוא היה צעיר ממנה ב15 שנה לפחות. גבה קומה שחור שיער ונמרץ. הוא לא ישב לרגע ובמשך כל השעה ומחצה הסתובב ברחבה שבתחתית אולם ההרצאות כאחוז תזזית. דבריו ריתקו את השומעים. אך אותה ריתק מראהו. כבר כמה שנים שהיא מקדישה את ימי ה' בבוקר לקצת תרבות. וסדרת ההרצאות הזו בה הוא נתן שתי הרצאות בהפרש של שבוע היתה חלק מאותה "קצת תרבות בשביל הנשמה". היא היתה בת 50 מטופחת כבר לא כ"כ חתיכה כמו פעם אך עדין ניכרו בגופה ובפניה תווי יופיה. היא היתה גבוהה ומלאה, שערה נצבע בגווני בלונד ולבן ושיווה לה מראה של מכובדות היא גם עדתה את תכשיטיה באיפוק והתאפרה קלות " רק כדי להסתיר את הזוועות של הגיל" הרי לא צריך להתהלך כמו כתובת גרפיטי....כך נהגה לאמר. כבר בשבוע שעבר ידעה שתתקשה לספור את הימים עד למפגש הבא . הוא הקסים אותה לגמרי. כבר שנים לא חשה תחושות כאלו כלפי גבר זר. אישה במעמדה למדה לטשטש את הכמיהות הללו שבעלי דרגה נמוכה ממנה נטו לפרש כחולשה. היא היתה משכילה אקדמאית במקצוע חופשי אך כבר שנים שמיניותה היתה כבושה וחד גונית. מאז פרשיית האהבים ההיא הסוערת כשהילידם היו קטנים והנישואין שכמעט התפוררו החליטה שחוסנה הכלכלי וטובתם של ילידה גוברים על כמיהותיה ושאיפותיה במישור תאוות הבשרים. כשהגיעה הפעם החליטה לשבת בערך באמצע מדרון השורות היורד משיא גובוה של אולם ההרצאות אל הרחבה שבתחתיתו. היא ישבה בצד בעמדה שאפשרה לה לבחון אותו בצורה נוחה גם מבלי לתלות בו עיני עגל כדרך שנהגו חלק מן הנשים באולם. זה לא היה גופו כי הוא לא היה חתיך הורס כמו דוגמן וגם לא שערו המאפיר. היה זה משבו כובש באישיותו במרץ שלו בהתלהבות שבה העביר את החומר שכבש אותה אישיותו גרמה לה לחוש שהיא יכולה אולי להפעיל שוב את הקסם שלה זה שכבר זמן רב לא עשתה בו שימוש אך ישעה גם ידעה כי הוא שם. כשנכנס לאולם וחיבר את המחשב למקרן על מנת לעשות שימוש במצגת השקפים הבינה כי בהרצאה היום יוטל חושך באולם והיא קצת הצטערה על כך שלא תוכל להטיב לראותו אך משהחל לדבר וגולל את נשוא הרצאתו בליוו השפקים הממוחשבים שמחה לראות כי החשיך את האולם אולם הותיר את הרחבה מוארת. זה היה אפילו טוב יותר משציפתה היא ישבה בחושך והוא היה מואר. ככל שחלף הזמן לא שמעה כלל מה הוא אומר רק התמקדה בתנעותיו ברמיזותיו...ובמנעד קולו. תוך כדי ההרצאה החליטה לעשות מעשה. היא החליטה שהיא תיגש אליו בסוף ההרצאה ותנסה להפעיל עליו את קסמיה. אין לה מב להפסיד הרי הוא איננו מכיר אותה והוא גם לא מכאן. לאחר ההרצאה של היום קרוב לוודאי שלא יפגשו יותר לעולם..... ואכן בסוף ההרצאה כשעל האור הקהל מחה כפיים ואחרוני הנודניקים עם השאלות התפזרו והלכו להם לעמוד בתור בקפטריה סמוכה ניגשה אליו. היא הציגה את ידיעותיה בתחום ותהתה אם הוא ממהר לעיר מגוריו או שיוכלו להחליף כמה מילים בנשוא מסויים שחשבה שבו יוכל "לסייע לה" הוא ניאות בנימוס למרות שחשה שהוא ממש משתדל לנער את חוצנו. היא החליטה לא לוותר ולמרות המבוכה בחרה להציע לו לשתות קפה בבית קפה אופנתי סמוך. "האמת היא שאני משתוקק לקפה" אמר והיא בליבה חשבה ....כן ואני משתוקקת לגופך. הם צעדו את המרחק הקצר היה יום שמש חורפי והיא דאגה לצעוד בצעד מדוד שידגיש את עמידתה הזקופה וקומתה הגבוהה יחסית לבני דורה...גווה היה זקוף והחזה המפואר שלה צד את עינו...האמת היא שבליבו פנימה היתה לו משיכה לנשים מבוגרות ממנו בשלות...שיודעות מה הן רוצות ומכירות מקרוב את שבילי התענוג של גופן מנסיון ארוך שנים בין במחיצת בןב הזוג ובין מעת שעינגו את עצמן. הם ישבו שם כ40 דקות. כשחשה שכבר לא נותר לה מה לאמר החליטה את ההחלטה האמציה השניה של היום....שמע אמרה...והתנשמה בכבדות...ליבה הלם בחזקה. או שתעשה מעצמה צחוק או שזהו הפתח לו קיוותה. יש לך עוד קצת פנאי - שאלה . כן השיב האוטובוס שלי יוצא רק בעוד שעה וחצי. מצויין ענתה. אני רוצה להראות לך משהו....אקח אותך לתחנה כשאסיים ולא תפסיד את האוטובוס. הוא נאות והם צעדו מרחק קצר לבית הדירות בו גרה היא הובילה הם נכנסו למעלית והיא לחצה על הספרה 11. משנסגרו דלתות המעלית....קרבה אליו..... נעמדה ממש מתחת לפניו ולחשה....אתה מרגיש כמה אני רוצה אותך.... ליבו הלם בחזקה ...כן ...גם אני מרגיש אותו דבר...האמת היא שמרגע שהזמנת אותי לקפה קיוויתי שכך יתפתחו הדברים... מצויןן אמרה. המעלית הגיעה היא הוציאה את המפתח והם נכנסו לדירה המואפלת תוך שניות כבר לא היו בבגדיהם וידיו היו על כל גופה פיו נצמד לפיה וירד אחר כך לכיוון חזה ושדיה ....ערוותה נתלחלחה כולה ועיניה כמעט דמעו מעונג....למגע ידיו הוא לא היה שריר ביותר אך גבה קומה וחסון למדי שעיר במידה אך בין רגליו הזדקר איבר מפואר ...מפואר מאד.... קח אותי לחשה באזנו....קח אותי הוא לקח....

למעלה