אחרי ההכרות שלי

אחרי ההכרות שלי

כבר הצגתי את עצמי, שמתי תמונה, הראיתי נכונות ורצינות... עכשיו הייתי שמח להכיר בחורה למטרה רצינית, בסביבות גילאי 25-30, שתראה טוב (לא דוגמנית או משהו. כמו מורן אטיאס בהחלט יספיק לי) והכי חשוב שתהיה בנאדם. לרענן את זכרונכם לחצו פה על הלינק להגיע להודעה הרלוונטית הקודמת שלי. כל טוב, אריאל

ליאל212

New member
תראה אני בחורה שמחפשת קשר למטרה

רצינית ואני גם בתאדם וגם נראת טוב (טוב לא לצעוק ככה אמרו לי-אולי עבדו עלי...
) אבל מה לעשות שאני לא בגיל המתאים?!
אריאל-ב-ה-צ-ל-ח-ה במציאת הנסיכה!!

אל תמתחי אותי...

תראי אני מניח שאת לא בת 18-19 (בחורות בגיל זה לא בקטע רציני) שזה בטח לא רלוונטי... יחד עם זאת גם בת 40 (רובן גרושות+ילדים) - גם לא יכול להיות רלוונטי מן הסתם... נשאל השאלה -- עם מי את יותר "מזוהה"?

3שרונית

New member
קשר רציני?.

מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר "קשר רציני" ואיך בדיוק מחפשים אחד כזה? איך אפשר לדעת אם קשר הוא רציני או לא לפני שהוא בכלל התחיל? ובבקשה כל יפי הנפש, החולמים והתמימים אל תתחילו לספר אגדות

ניאו30

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לשאלה...

גם אני אף פעם לא הבנתי את המושג הזה.אה,ואת זה אני אומר בתור אחד שהוא דווקא כן תמים וחולם.יש לי השערה לאור דברים שקראתי בעבר מאנשים אחרים, אבל זו השערה שאני לגמרי לא מסכים איתה ולכן כנראה שלכל אחד יש את ההגדרות שלו למה זה "קשר רציני".השאלה היותר חשובה היא כמו שאמרת-מדוע זה צריך לעלות כבר מההתחלה עוד לפני שהקשר התחיל?

מחפש קשר רציני

זה אחד שלא מחפש רק ז_ _ן כדי לסמן
ולהמשיך הלאה... אבל אני מסכים עם שניכם שאי אפשר לדעת מה רוצים לפני שנפגשים. לדעתי סקס הוא חלק מהחיים בדיוק כמו שאהבה היא חלק מהחיים, לא צריך לתת לו כזה אופי שלילי.

ניאו30

New member
איכשהו,ידעתי שזה מה שיאמר כאן...

האם העולם שלנו הוא כזה רדוד וחד-מימדי? ש... מחפש קשר רציני=מחפש/ת חתונה וילדים. מחפש קשר לא רציני=מחפש/ת את מה שאמרת. מה עם כל מגוון האנשים שבאמצע?מה איתם?האם הם רציניים?האם הם לא רציניים?למה להכנס בכלל להגדרות עוד לפני שהקשר מתחיל?שאלות,שאלות... ותשובות אין
(לפחות לא מצידי). כוונתי היא שגם הראשון וגם השני,ובוודאי כל מה שבאמצע,הם לגיטימיים במידה שיש הסכמה בין הצדדים.הבעיה שלי אם ההגדרות של מה זה רציני ומה זה לא רציני.

3שרונית

New member
חיפשתי כמה פעמים

לא ראיתי שמישהו דיבר על סקס,ובטח לא אפיינו אותו כשלילי. ועוד משהו..הרבה אנשים שמחפשים רק ז--ן בסופו של דבר מתאהבים ונשארים וקורה הרבה שזה גם הפוך מחפשים רציני נשארים עם הז..

BellA עלמה

New member
בשבילי

קשר רציני זה קשר עם פוטנצייל להתפתח לקשר אמיתי ארוך טווח. היה לי מישהו שפשוט רצה משהו חפיף שנפגשים פעם ב.. לי זה לא מתאים הוא רצה משהו לא מחייב אני רציתי משהו עם פוטנצייל

כוכבית33

New member
תיאום ציפיות, זה הכל...

בסה"כ מדובר בבירור קצר לגבי מטרת הקשר, הרי אנחנו לא נביאים וחא יודעים מראש מה יהיה בגורלו של הקשר. השאלה אם אתם מחפשים קשר רציני נועדה לנפות ראשונית את כל אלה שמחפשים רק בילוי (ומוכנים גם להודות בכך).

ליאל212

New member
ממממ קשר רציני-האמת שאת צודקת

בהחלט. אבל מצד שני בני האדם מתפתחים (נפשית ושכלית) במהלך שנות חייהם ונמצאים בשלבים שונים. יש אדם שמרגיש שזהו זה הוא כבר אחרי שלב החיפושים והמשחקים ומה שהוא רוצה זה קשר רציני לבנות זוגיות ארוכת טווח. ויש אדם שמרגיש שעדיין לא מיצה את עצמו וקשר לטווח ארוך או איך שאנו מכנים זאת כ"קשר רציני" ממנו והלאה. אז זאת הכוונה בקשר רציני. כל אדם נמצא בנקודה אחרת בחייו אך יכול להיות שאותו אחד שטרם מצא את עצמו יפגוש מישהי מקסימה ופתאום ישנה את דעתו ויחליט שאיתה הוא רוצה לבנות את חייו.(וכנ"ל לגבי נשים) אנחנו מצהירים על כוונת קשר רציני כדי לנפות את כל מחפשי הסטוצים למינהם אבל אין ערבה לשום דבר בחיים או שזה בא או שזה בא
הכל תלוי בניסיון בתיזמון במקום במזל בשכל ובה'-ככה אני מאמינה. כל אחד ואמונתו הוא. שיהיה לנו המשך יום נפלא ומקסים וסוף שבוע מהנה לכ-ו-ל-ם!!!

D e c e m b e r

New member
קשר רציני

מוגדר אצלי כששני הצדדים באים מראש עם נכונות לקשר כזה, בידיעה שאולי זה לא יתפתח לקשר... ולא גבר או אישה שמצהירים "אני מחפש קשר רציני", אבל בתכל'ס רוצים לסמן
על ז...

ד נ י ת3

New member
בדיוק!

כשאדם אומר שהוא מחפש קשר רציני - זה לא אומר שכל אחת שהוא יצא איתה באמת יהיה לו קשר רציני איתה - אבל! זו הצהרת כוונות. זו נכונות.

../images/Emo45.gifכשבאים עם נכונות

לתת סיכוי, להכיר את האדם לעומק, לנסות לא לשפוט ע"פ השניה הראשונה, כי מחפשים הרבה יותר ממראה, באמת להקשיב, לנסות להבין אם יש אפשרות שארצה לחיות עם האדם הזה (כמובן שעל השאלה הזו לוקח לנו זמן והרבה פגישות כדי לענות). כשרוצים להסתכל מעבר לאותו ערב....קדימה, לעתיד....זה קשר רציני בעיניי.

שאלה מוזרה...

תגידי לי בקשה: כשאת מתחילה לצאת עם מישהו כלום את לא מרגישה או לפות יכולה לחוש לאן הקשר הזה מוביל? לפי כל מיני פרמטרים, כגון: התנהגות, רושם, נכונות בן הזוג וכו'...? לדוגמא: יש לי חבר - גם בן גילי - שלדוגמא "לא מוכן לאסוף ולהחזיר" מישהי מְ- וְאל ביתה. מצידו ש"תבוא עם מונית". כנ"ל לגבי תשלום ביציאות (חצי חצי), אומר לה ש"הערב הוא יוצא עם חברים" ושמצידו שהיא "תשאר בבית". וכל זאת למה? כי הוא "לא בנוי/מוכן לקשר רציני". לעומתו, אני הייתי עושה ההפך - הייתי משקיע הרבה יותר (בייחוד אם שווה להשקיע). לא הייתי מעז לבקש מבחורה שיוצאת איתי לסוע במונית, הייתי משלם ברוב היציאות, הייתי מוותר על יציאות עם חבריי או לפחות נפגשבמשותף, פותח לה את דלת הרכב ראשונה וכו' וכו' .. כנראה שזה גם עניין של אופי. אגב גם רצינות צריכה להיות גם מהצד השני: נשאלית השאלה איך זה היה נראה? ובכן, לדעתי, כשבחורה גם משקיעה היא מתקשרת, מראה נכונות להפגש, לא מתחמקת, לא מסננת, לא מצפה שבכל יציאה הגבר ישלוף את כרטיס האשראי אלא גם משתפת ולו רק בטיפ.... דברים כאלה שאולי על פניו נראים לכם מגוחכים, אך זה מה שאני חושב. קשה לי נורא להסביר אבל אפשר לקלוט די בהתחלה לאן קשר מוביל: זה משחק או BY DEFINISION רציני. אריאל.

3שרונית

New member
נו טופ..אני די מוזרה../images/Emo153.gif

אבל העניין הוא בהגדרה, מוזר לך לא בהכרח מוזר לאחרים. ולענייננו: ברור שאפשר להרגיש לאן הקשר מוביל אבל לפעמים יש הפתעות העניין הוא שאי אפשר לדעת מה ואיך יתפתחו הדברים וזה שמישהו נורא טורח, אוסף ,משלם וכו' לא אומר שום דבר לגבי מידת הרצינות שלו, תאמין לי יש גם הרבה כאלה שיטרחו ויעמלו וישקיעו בשביל- ז..... בעניין של להראות נכונות ע"י טלפונים ונכונות להיפגש אני מסכימה איתך הרי צריך שניים לטנגו.

למעלה