אחרי ההחזרת עוברים

מצב
הנושא נעול.
אחרי ההחזרת עוברים

אחרי ההחזרת עוברים
האם אחרי החזרת עוברים חייבים כמה ימים לנוח במיטה או שאפשר לגשת לעבודה ולהשתדל לא להרים דברים כבדים האם הרמת דברים לא כבדים במיוחד עלולה לשבש את קליטתם של העוברים אשמח לקבל חווהת דעת מבנות שעברו החזרה

הדיעות בנושא חלוקות:

אחרי ההחזרת עוברים
האם אחרי החזרת עוברים חייבים כמה ימים לנוח במיטה או שאפשר לגשת לעבודה ולהשתדל לא להרים דברים כבדים האם הרמת דברים לא כבדים במיוחד עלולה לשבש את קליטתם של העוברים אשמח לקבל חווהת דעת מבנות שעברו החזרה
הדיעות בנושא חלוקות:
יש המחמירים וסבורים שכדאי להרבות במנוחה ולא לעשות שום פעולה מאמצת, ויש האומרים שצריך להמשיך כרגיל. רב האנשים מסכימים שעדיף לא להרים חפצים כבדים ולרוץ על הג'בלאות. אני אישית העדפתי להמשיך בעיסוקי הרגילים רק לעשות הכל במתינות- לא לרוץ, לא להזיע וכו'. כך גם מאמינים בפדיוס- שם טופלתי. מתוך דברים שקראתי הבנתי שעדיף לא לגרום לגוף להעלות את הטמפרטורה שלו מתוך מאמץ פיסי. גם אם זה לא נכון באופן מדעי, אני מצאתי שזה שעשיתי מאמצים שלא לעשות מאמצים- נתן לי תחושה שאני פועלת באופן אקטיבי להצלחת הקליטה וזה גרם לי להרגיש טוב.

sagivkr

New member
קצת מהנסיון שלי

אחרי ההחזרת עוברים
קצת מהנסיון שלי
אני עשיתי בסה"כ 5 החזרות. ב- 4 ההחזרות הראשונות שמרתי על עצמי כמו בתוך צמר גפן ואפילו פחדתי לזוז. בכל 4 הפעמים האלה לא הצליח לנו, והעוברים לא נקלטו. דווקא בנסיון ה-5 (זה שהצליח) לא שמרתי על עצמי בכלל (כי הייתי כך כך פסימית ומבואסת מכל הכישלונות). הרמתי שקיות די כבדות מהסופר, ואפילו ניקיתי את הבית פעם אחת. מנסיון שלי אני יכולה לומר שאם העוברים טובים וכל התנאים שמסביב טובים לקליטה שלהם, אין צורך להשמר בצורה היסטרית. אין צורך לשכב במיטה ולא לזוז כי זה לא מה שיעזור לקליטת העוברים. שיהיה בהצלחה. מחזיקה אצבעות יפעת

גולה1

New member
אחרי ההחזרה צריך להתנהג רגיל

אחרי ההחזרת עוברים
אחרי ההחזרה צריך להתנהג רגיל
פשוט לא להרים דברים כבדים. אני בהתחלה הייתי לוקחת שבוע חופש מהעבודה ונשכבת בבית בלי לעשות כלום ובכל זאת זה אף פעם לא נקלט בטיפול האחרון יומים אחרי חזרתי לעבודה והתנהגתי כמו כל יום ודווקא הפעם זה נקלט. תתנהגי רגיל והכל יהיה בסדר בהצלחה

פלפלת 6 שעות.....

אחרי ההחזרת עוברים
פלפלת 6 שעות.....
פלפלת 6 שעות לאחר ההחזרה עלתה על מטוס עם תרגיל גב וחזרה לארץ בהריון. את התוצאה הסופית את יכולה לקרוא מהחתימה שלי
עם זאת היא לקחה איזה יומיים שלוש חופש מהעבודה לאחר מכן אבל אני חושב שזה היה בגלל התשישיות מהמסע הזה. המון המון בהצלחה וברוכה הבאה

אדוינה

New member
נראה לי שהתשובה הנכונה נמצאת ...

אחרי ההחזרת עוברים
נראה לי שהתשובה הנכונה נמצאת ...
אי שם באמצע. כלומר לא להגזים במאמצים( בשבילי זה נכון תמיד
),ומאידך גם לא להתאשפז במיטה. אך אני עוד לא הייתי שם,אבל יודעת על אחת לפחות שנודע לה שהיא בהריון רק כשהגיע ללדת בחדר מיון...ועד אז היא עשתה הכל כרגיל... מחזיקה את כל האצבעות להצלחה
אמן!

ערב טוב יובל המתוק, אני יכולה לתת

אחרי ההחזרת עוברים
ערב טוב יובל המתוק, אני יכולה לתת
דוגמא של עצמי, כשהחזירו לי עובר, שאלתי את הרופא איך אני צריכה להתנהג אחרי ההחזרה אמר לי כרגיל, כמו בחיי היום יום הרגילים כאילו כמו הריון טבעי, אז מן הסתם ככה אני מתנהגת רגיל ביותר. שיהיה

Fantasy3

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

אחרי ההחזרת עוברים
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה