אחרי בי"ס?...

Master Boo

New member
אחרי בי"ס?...

מה אתם מתכננים לעשות אחרי שאתם מסיימים? כולם בצבא? או שלמישהו יש תוכניות אחרות קצת יותר מעניינות? שנת שירות אולי? סתם מעניין לדעת

ת'אמת.... אין לי מושג!

אני קטנה לכיתה יב'... (שכולם בני 18.. אני עדיין אהיה בת 17).. אז.. אני אתגייס מאוחר... בסביבות 2004 (אפריל)... עד אז.. נראה לי אני אעבוד... ארוויח קצת כסף.. פה ושם אני אטייל בארץ (אולי בעולם)... נראה... אלוהים גדול!!

shirakl

New member
כן, גם אצלי זה בדיוק ככה...

הרעיון הוא לנצל כמה שיותר טוב את הזמן... כבר יש לי תכניות לנסוע לחו"ל, ואולי סתם לטייל ברחבי ארצנו. מה שבטוח זה שאחרי שאני אעשה הרבה כיף אני מתכוונת לעבוד כמה חודשים ולהרוויח קצת כסף... שיהיה לי לאחרי הצבא...

moniment

New member
גם אני...

כן, גם אני מתגייסת באפריל. אז בין לבין יש לי אותם תכנונים בערך- עבודה, טיול לחו"ל, פסיכו' ולהנות...

Master Boo

New member
אמממ...... ../images/Emo4.gif

התכוונתי יותר במקום צבא, או משהו כזה... או למשל משהו קדם צבאי? או עתודה? או בכלל לא צבא, ומשהו אחר לגמרי? פחות לגבי מה לעשות ברווח בין הלימודים לצבא

moniment

New member
אה...../images/Emo6.gif

אז לא. למען האמת פשוט צבא. אבל אני עושה את הצבא הזה בשיא הכיף. העניין הוא שאני רוצה ללמוד רפואה, אז אין לי רצון להשאר הרבה יותר זמן בצבא, ואז לסיים לימודים בגיל 30. למרות שאני מוכנה לחתום על קבע בשביל קצונה...

אני חושבת ללכת למדרשה למנהיגות

זה כמו מכינה כזאת...של שנה אבל זה בכפר אדומים ואני נורא רוצה אבל מתלבטת....

לפני הצבא בינתיים יש לי שנה חופש

ובזמן הזה אני רוצה כמה שיותר לעשות חיים וכמובן לעבוד, לחסוך כסף ולעשות איזה טיול נחמד לפני הצבא...

tomash1985

New member
יש לי חופש של חודש ו-8 ימים....

לא ניראה שאני יספיק לעשות הרבה עד הצבא!!!

למעלה