אחרי בדיקה מעמיקה ......

Magazinesell

New member
אחרי בדיקה מעמיקה ......

נותרתי עדיין אם שני שאלות. 1)איזה מצלמה עדיפה - האולימפוס c5050 או הסוני 717 ? שברתי את הראש, אני עוקב אחרי הפורום שלכם במשך כחודש וקורא את תגובותיכם בנוסף בדקתי ב-dpreview ועדיין לא הגעתי להחלטה. התכונה שהכי חשובה לי היא איכות התמונה. התקציב שלי הוא עד 4000 לירות (ישראליות
) , אני חדש בתחום הצילום והחלטתי להכנס לעובי הקורה. 2)קראתי פה בפורום על המצלמה החדשה של סוני ה-828 שתצא בעוד מספר שבועות/חודשים ומחירה יעמוד על 1200 ג'ובות אמריקאיות. האם תוספת המחיר שווה לעומת ה-717?

redy

New member
כן התוספת שווה את המחיר אבל

ביום שתקנה את ה-828 תצא מצלמה חדשה 172436713298 ולא יהיה לזה סוף! תבחר אחת שתספק אותך לצרכים שלך ותהנה ממנה כל עוד אתה יכול. זאת לפחות ההחלטה שאני קיבלתי. 717

idohal

New member
ממש לא שתי מצלמות דומות והבדל של

1000 ש"ח בארץ וגם בחו"ל יש הבדל. אם אתה רוצה מצלמה קומפקטית מעולה עם הרבה פונקציות לך על ה C5050. ה סוני 717 הרבה יותר מגושמת אבל זום לא רע, עדשה מצוינת (אגב האולימפוס יותר מהירה F1.8) קלות רבה יותר בצילומי לילה לך על הסוני 717. לחכות ל828? לא הייתי עושה זאת חידושים יהיו כל הזמן ומה שנית בטרם צאתך מהחנות מתיישן.

Magazinesell

New member
תודה רבה לשניכם. ושאלה נוספת

אכן נכונה עצתכם לגבי חוסר הכדאיות שבזמן ההמתנה. ולשאלה. אם נצא מנקודת הנחה שגודל המצלמה לא קריטי (יש לי אפילו העדפה למלאות
). למי מהשניים איכות תמונה טובה יותר?

omri85

New member
להגיד לך את האמת אם לא מפריע לך ..

גודל המצלמה וחשובה לך האיכות אין איפה להתלבט ובטח שלא בין הדגמים הללו האולימפוס לא מתקרבת לסוני לסוני אפשר להשוות את הדימאג' 7HI או קנון G5 אבל האולימפוס 5050 לא נמצאת באותו LEVEL של ה717 בכל מקרה אם תקציבך הוא 4000 ש"ח אתה בהחלט יכול לקנות בארה"ב לי עלה 3500 כולל כרטיס של 256 מגה אני קניתי לפני פחות מחודש את ה717 וכל פעם שאני מצלם אני מרוצה מחדש מהבחירה שעשיתי אז שיהיה בהצלחה במה שלא תבחר,מומלץ לבצע השוואה בין הדגמים באתריןם שקודמי ציינו,אך לטעמי ה5050 לא בLEVEL של הסוני כך שההשוואה לא ממש במקום

ted

New member
לך על ה717. יש לי אותה והיא ליגה

אחרת מה5050. איכות התמונה שלה, האופטיקה והצילום בלילה - חבל"ז. אין שום מצלמת P&S שיש לה את הרזולוציה של ה 717, ועל זה אין מחלוקת בין הטסטרים. עשיתי מתמונות ממנה פוסטרים של 100X70 ס"מ.

למעלה