אחרינו המבול?

אביה ב

New member
אחרינו המבול?

ראיתן? מה אתן אומרות על עניין חלב האם?
למי שלא יודעת במה מדובר:
תכנית מעניינת מאוד של ערוץ 1 על איכות הסביבה והקשר שלנו לזה.
נקבע שם שחלב אם מכיל רעלים רבים....

zimka1

New member
יש קישור

אני לא מאמינה. נקודה. הקב"ה לא התכוון להרעיל תינוקות. לא ראיתי את התוכנית, אני לא יודעת במה מדובר ואם זה קשור בתזונת האם, אבל אני בטוחה שחלב אם זה הדבר הבריא ביותר לתינוקות.

העיניין הוא שהוא אמר שם שהם בדקו חלב של

איזו מישהי שאמורה להיות מודעת. ואוכלת בריא.
האמת תכנית כבדה. אבל טובה

תוכנית מעניינת

בסופו של דבר מה שהוא אומר למדתי לפני לא מעט שנים בקורס אקולוגיה שדיבר על צבירת רעלים במעלה שרשרת המזון ושהרעלים נצברים ברקמות השומן.
אני חושבת שגם בחלב פרה יש צבירת רעלים (תזונה לא אופטימלית, אנטיביוטיקה, חשיפה לזיהומי סביבה) והאלטרנטיבה כניראה היא תמ״ל מסויה (לא מהונדסת גנטית, אורגנית כמובן
). ואני ממשיכה להניק.
המודעות שלי למזון עלתה מאוד בשנים האחרונות ואני חושבת שהחלב שלי טוב (או לפחות ככה אני מספרת לעצמי).

zimka1

New member
טוב

אני לא משתמשת באנטיביוטיקה הרבה שנים אוכלת אורגני, וגם בסויה יש בעיות.

הוא אמר את זה לא מעט בשביל הפרובוקציה

כדי לעורר את הציבור למודעות סביבתית.
בהתחלה התרגשתי ואז עבר לי

zimka1

New member
ומה הוא ישיג?

שנשים יאמינו שמטרנה זה המזון המועדף. גם כן מודעות.

אולי הוא קיווה לההפך.

שהורים מודאגים ישאלו את עצמם למה חלב אם מזוהם וירצו לפעול לשינוי.

הבעיה היא לא רק בתזונה שלנו

זה לא מחקר חדש, מדברים על זה כבר כמה שנים שכל מה שאנחנו נושמים, הגזים שנפלטים ממכוניות, ממפעלים וכד', המים שאנחנו שותים, כמובן המזון המהונדס גנטית ומלא אנטיביוטיקות ולא מדובר רק על בשר אלא על הרבה פירות וירקות. תוספי המזון שאנחנו לוקחים בתרופות, קרמים וסבונים שאנחנו משתמשים ואפילו קרינה ותדרים.
כלומר אין דרך ממש להמנע מזה. אבל בכל זאת ההגיון הפרטי שלי אומר ללכת על חלב אם, יש לי תחושה שאוכל סינטטי עם ויטמינים סינטטים, עם חומרים משמרים, בבקבוקי פלסטיק שעלולים להפריש חומרים שונים עם מים שיש בהם אבנית ועוד כל מיני חולרות גם אם מרתיחים אותם כל זה פחות מוצלח ממה שהגוף פולט, גם אם הגוף סופג הרבה רעלים. זה כמו שיגידו שאי אפשר לתרום דם כי הדם שלנו מזוהם במלא דברים. בעיני וזה רק בעיני (אני לא מתיימרת לחלוק על המומחים הגדולים) זה נשמע מופרך. אני מעדיפה להיניק. מה גם שההנקה בעיני מספקת דברים נוספים על התזונה.
שוב, זוהי רק דעתי...

למעלה