אחריות שלום. אם אני קונה איפוד בארץ לא דרך ידע (נגיד Buy4Less) האם גם אז יש לי אחריות עולמית של אפל?
א אמיר חן New member 22/1/05 #1 אחריות שלום. אם אני קונה איפוד בארץ לא דרך ידע (נגיד Buy4Less) האם גם אז יש לי אחריות עולמית של אפל?
א אמיר חן New member 22/1/05 #3 עדיין לא. שאלתי בהנחה שמישהו כאן קנה בחנות אחרת מידע ויש לו תשובה לנושא.
א אבוד טיפ טיפ New member 22/1/05 #4 אני חושב שכן אבל אני לא בטוח, למרות שזה הגיוני כי Buy4Less קונים את הiPodים מ"ידע", לא? כי בכל זאת רק "ידע" מייבאים אייפודים לארץ
אני חושב שכן אבל אני לא בטוח, למרות שזה הגיוני כי Buy4Less קונים את הiPodים מ"ידע", לא? כי בכל זאת רק "ידע" מייבאים אייפודים לארץ
T TheRealDeal New member 23/1/05 #7 BUY4LESS מיבאים איפודים של HP הכוונה לדור רביעי בלבד - להם יש אחריות אצל HP נדמה לי, אין לי מושג, אף פעם לא הייתי צריך את האחריות ונקווה שישאר ככה. למיני ולפוטו כנראה יש אחריות אצל ידע, כדאי לברר... לי אישית אין שמץ של מושג
BUY4LESS מיבאים איפודים של HP הכוונה לדור רביעי בלבד - להם יש אחריות אצל HP נדמה לי, אין לי מושג, אף פעם לא הייתי צריך את האחריות ונקווה שישאר ככה. למיני ולפוטו כנראה יש אחריות אצל ידע, כדאי לברר... לי אישית אין שמץ של מושג