אחריות של hp בחו"ל

ניצןבן

New member
אחריות של hp בחו"ל

אני קונה מחשב מחו"ל, שאלתי את hp על האחריות ואמרו לי שהאחריות בינ"ל אבל אם יהיה חסר חלק בישראל ויצטרכו להזמין העלות תהיה עלי הם אמרו שזה נדיר אך קורה. חשבתי לקנות אחריות של 4 שנים אבל אחרי שהם אמרו את זה אני מתלבט. מה דעתכם? תודה.

מצב דומה -אחריות בי"ל של HP בחו"ל...

מחשב HP עם אחריות בין לאומית ל3 שנים שניקנה בישראל. חודש לפני סיום האחריות הוכנס למעבדת סוכן HP המקומי (אפריקה). הבעיות: יציאת USB אחת לא עובדת כשורה, 2 לחצנים בלוח המקשים צריכים לחיצה יותר נימרצת,כונן DVD לעיתים לא מזהה נוכחות דיסק, וחיבור מטען מצריך ליפעמים ניתוק וחיבור מחדש כדי לקבל טעינה. המעבדה החליטה להחליף לוח אם, לוח מקשים, כונן DVD ומטען. את לוח המקשים היו חייבים להזמין במיוחד ולחכות חודש וחצי-לוח מקשים בעיברית!. המחשב הוחזר אלי לאחר 7 שבועות מושלם ומחודש. החיוב היה פשוט 0. הכל ללא כל תשלום. יפה לא?

dangiel

New member
אז אם זה באמת קרה לך זה נדיר

כי השירות של האחריות הוא נורא לפי דעתי ולוקח לפעמים יותר מדי זמן ממה שבאמת הוא צריך לקחת ואני ממש מתחרט על זה שקניתי נייד HP ... ושמתי לב שאותם הבעיות קורות אצל כל המחשבים של HP מסך, מקשים וכונן תקליטורים... מוזר לא?

צא מזה...לך אחורה בפורום ותמצא

את השאלות שלי לפני קנית המחשב הזה. מה זה "אם זה באמת קרה"? אתה באמת מחשיב את עצמך... כתבתי, אז זה קרה. ולידיעתך אני מחליף קומפאק בקומפאק מאז הארמאדה הראשונה זה הHP-קומפאק ה3 שלי ולפניהם היו לי 3 קומפאק ללא HP זה לא קרה אף פעם. הייתה לי בעיה בדיסק קשיח פעם אחת. ובנוסף כפי שכתבתי בהודעה המקורית המחשב היה שמיש לחלוטין. היכנסתי אותו למעבדה עם תקלות קלות מאד רק ומכיון שנהייתי לפני סיום אחריות.

ניצןבן

New member
וגם, מה דעתך? כדאי לקחת אחריות של 4 שנים

ב-300 דולר? או שכדאי להסתפק באחריות של שנה ב-100 דולר או של שנתיים ב-120/180 דולר?

אני הוספתי אחריות בין לאומית ל3 שנים

וכך עשיתי תמיד אתה שואל על מה יקרה בישראל ובאמת שאין לי מושג

dangiel

New member
אתה מדבר על הקומפאק

אני מדבר על שאר הHP לא קומפאק ... תרגיע " מחשב את עצמך" אל תהיה סנוב אם אתה רוצה לדעת זה קרה לי עם 2 מחשבים מסדרת PAVILION של HP ולי פשוט נמאס מהמריחות שלהם לגבי התיקונים של המחשב וכמו שתיארת את הבעיות אצלך .. זה אולי תקלות קלות אבל זה הרבה תקלות.. מבחינתי העניין סגור אם אתה נהנה עם HP אז בסדר אני פשוט לא ממליץ.

יאיר B

New member
קומפאק ו-HP זה אותו דבר (כיום).

שניהם מקבלים שירות מאותה מעבדה (וגם מיוצרים ומתוכננים באותו מקום עף"י אותם אנשים). עד לפני כשנתיים אכן היו בעיות קשות עם שירות HP בישראל. הרבה תלונות ברשת. אחרי הרבה רעש והתערבות של HP העולמית (+ פיטורים של המנכ"ל ובכירים אחרים, אבל בגלל פרשות אחרות) הוחלפה המעבדה וכיום המצב טוב בהרבה (לפחות אין תלונות ברשת על השירות בכמויות כמו שהיה בעבר). כך שאני מניח שהמצב טוב יותר. אישית אני חושב שהמחשבים שלהם לא רעים בכלל (קניתי אחד כזה לאחותי לפני שנה).

למעלה