אחרון משחק משעשע פה
T tomb boy New member 19/2/06 #2 השם ישמור.. מסכן החתול../images/Emo41.gif חחח ממש התעללות... אפשר בכלל להציל אותו מהחדר הזה?
A adi 777 New member 20/2/06 #4 כן אפשר צריך למצוא את הסדר הנכון למ למשל הקפיצה לגובה מביאה את החתול למעלה שם הוא שותה משהו נואז צריך למצוא את הריבוע הבא ולדעת על איזה כפתור ללחוץ מהשלושה.צריך לשבת על זה.
כן אפשר צריך למצוא את הסדר הנכון למ למשל הקפיצה לגובה מביאה את החתול למעלה שם הוא שותה משהו נואז צריך למצוא את הריבוע הבא ולדעת על איזה כפתור ללחוץ מהשלושה.צריך לשבת על זה.
מ מקס6 New member 20/2/06 #5 היי [בונד] 777 אני התחלתי עם השחייה ,אחרי שלקחתי מה שיש למעלה אח"כ בחרתי בקפיצה ואז אני לא מצליח להפעיל את המשימות הבאות
היי [בונד] 777 אני התחלתי עם השחייה ,אחרי שלקחתי מה שיש למעלה אח"כ בחרתי בקפיצה ואז אני לא מצליח להפעיל את המשימות הבאות
A adi 777 New member 20/2/06 #6 חחחחחחחחח עזבתי את זה כרגע אי אותו מצב כמוך וגם התחלתי מהקפיצה לפני כן.אני בדרך למסעדה עוד מעט שאני אחזור אני אשב על זה.
חחחחחחחחח עזבתי את זה כרגע אי אותו מצב כמוך וגם התחלתי מהקפיצה לפני כן.אני בדרך למסעדה עוד מעט שאני אחזור אני אשב על זה.