אחסון PHP 5.3 באירופה

shayfalador

New member
אחסון PHP 5.3 באירופה

שלום לכולם,
קודם כל, ידוע לי שכבר היו דיונים כאן בנושאים דומים אבל לא הצלחתי למצוא אותם. אם מישהו מוצא דיון רלוונטי, זה בהחלט יהיה מועיל גם כן.

דרוש לי אחסון שיתופי לאתר די קטן (לא צפויות יותר מכמה עשרות כניסות מהעולם) ולא מסובך (מבוסס מערכת ניהול תוכן בסיסית ביותר) שמכוון לכל העולם.
הפשרה שנראית לי הכי הגיונית היא אחסון באירופה.
תנאי הכרחי הוא PHP 5.3.

בינתיים חשבתי על Site5 בלונדון, אבל אשמח מאוד לשמוע עוד המלצות מכם.

תודה רבה,
שי

mutex64

New member
המלצה לאחסון PHP בגרסאות 5.2,5.3,5.4 באירופה

אני מאחסן ב-WebFaction בשרת באמסטרדם ומאוד מרוצה ( בטופס ההרשמה ניתן לבחור את מיקום השרת - כרגע ניתן לבחור בשרת הנמצא באמסטרדם, ארצות הברית או סינגפור).

הם תומכים ב-PHP בגרסאות 5.2 ,5.3, 5.4

הערה : מערכת הניהול היא ייחודית לחברה ואינה cPanel הסטנדרטית - אומנם לוקח זמן להתרגל למערכת אבל לדעתי היא טובה יותר.

bnayal

New member
זה קישור affiliate

לפחות היה מצהיר שהוא כזה כדי להוריד את החשד מה יוצא לו מזה.

mutex64

New member
לא הבנתי מה הבעייה עם קישור כזה ?

מה גם שלא ממש ניסיתי להסתיר את זה
הרי עלית על בשנייה.
אם מישהו יירשם, מה מפריע לו להירשם דרכי ?

בכל מקרה, תוכנית השותפים היא לא הגורם להמלצה שלי.
תאמין לי, שאם זה היה השיקול שלי, יש חברות שנותנות הרבה יותר תגמול על כל הרשמה ולא הייתי ממליץ להתקרב אליהם לאחר שנכוויתי מהתמיכה והתקלות שלהם (מי אמר dreamhost ? )

bnayal

New member
לא אמרתי שיש בעיה, אמרתי שנהוג להגיד את זה.

במיוחד שאתה משתמש חדש בפורום הודעות כגון זאת שהבאת נראות כפרסומת ולא כהמלצה. בד"כ נהוג להגיד משהו כמו "אני אשמח אם תשתמש בקישור שלי שיביא לי תגמול על זה שהפנתי אותך להיות לקוח שלהם".
אני מאמין שאתה מבין את החששות
.

בכל מקרה ברוך הבא לפורום!

בניה

mutex64

New member
אני לא בדיוק חדש

אבל אני מבין למה אתה חושב כך - בדרך כלל, אני משתמש פסיבי ומגיב לדיונים רק כאשר יש לי מה לתרום לו.

קרמיט524

New member
המממ... נשמע מעניין.

שאלה: כשהם כותבים unlimited websites
הם מתכוונים למספר לא מוגבל של שמות דומיין/סאב דומיינים?
תודה,

mutex64

New member
כן, כל עוד אתה לא מעמיס השרת

ולא חורג מהמשאבים (דיסק, תנועה, זכרון ) שבחבילה שלך.

bnayal

New member
מה לגבי קבצי לוגים של השרת?

יש לך גישה אליהם? פר דומיין \ סאב דומיין? (לוגים של הHTTP).

mutex64

New member
יש לך גישה לכל הלוגים

הלוגים נשמרים תחת logs/~ לפי website.

באופן כללי website ממופה לדומיין\סאב דומיין אך לא בהכרח. למשל הוא יכול להיות ממופה לספרייה מסויימת תחת הדומיין\סאב דומיין.

mutex64

New member
לא באמת ציפית למשאבים בלתי מוגבלים ?

מי שמוכר לך חבילה עם משאבים בלתי מוגבלים בדרך כלל מבצע מכירת יתר (oversell) - כלומר הוא מוכר לך יותר משאבים ממה שבאמת הוא יכול לספק לך.

ותאמין לי שגם שם יש הגבלה - ברגע שתפריע לפעילותו התקינה של השרת, תגלה במהרה שהחשבון שלך מושהה.

אני מעדיף לדעת מראש מה המגבלות מאשר בדיעבד.

fat fish

New member
my 2 cents...

כיום, כשניתן להשיג שרת רויטואלי פרטי במחירים מצחיקים - פחות מ-20 דולר בחודש, שרת שניתן לעשות איתו כל מה שרוצים, להתקין עליו מה שרוצים ולנהל אותו לבד, אני לא מוצא סיבה להשתמש בשרתים שיתופיים...
השרת שלי משמש גם להרצת מספר אתרים, כשרת מרכזי לניהול גרסאות (svn), מותקנים עליו כלים שאני זקוק להם ושירותים שיתופיים לא יכולים לספק לי.
יכולת השליטה המוחלטת על השרת, מאפשרת לי להשתמש בכל הגדרה שאני זקוק לה, בלי תלות כלשהי בהגדרות סביבה מארחת (שרתים שיתופיים).

ה-downside הוא כמובן הצורך לנהל הכל לבד. אבל זה חסרון שיש בו המון מן היתרון. זה מאלץ אותך ללמוד!!!

אני אישית משתמש בשירותי linode ואני מאוד מרוצה.
ישנן חברות אפילו זולות יותר. אבל אני כל כך מרוצה מהשרות שלהם שלא מוצא סיבה לעזוב בשביל לחסוך 5 דולר בחודש.
מי שיבחר להשתמש ב-linode מוזמן לעשות זאת דרך הקישור הבא שמעניק לי 20$ מתנה :)
choose linode

תהנו...

shayfalador

New member
תודה זיו

מכיוון שהאתר לא בשבילי אלא בשביל פיזיקאי ללא ידע בתחום הזה, ובנוסף אני מתגייס בעוד פחות משבועיים, זו כלל לא אופציה עבורי.

תודה רבה בכל מקרה :)

mutex64

New member
vps הוא פתרון למפתחים שיש דרישות מיוחדות

הוא מצריך זמן, ידע ומוטביציה לנהל שרת. לא לכולם יש את המשאבים לכך.
לכל השאר, שרת שיתופי הוא פתרון לא רע.

דרך אגב, בשרת שיתופי שלי יש לי גישת SSH, אני יכול להתקין תוכנות שאני מעוניין בהם, ואני גם משתמש בו לניהול קוד (svn,git,redmine )
אומנם אין לי יכולת שליטה מוחלטת על השרת, אבל עם הכוח מגיע האחריות.

למשל : האם אתה מעדכן את גירסת ה-PHP שלך בעת שמשוחרר תיקון לפירצת אבטחה ?

fat fish

New member
ברור...

ולא רק PHP, עדכונים למערכת ההפעלה, לשרת, ל-PHP.

לגבי האחריות :) הגיע הזמן לקחת כזו...

למעלה