אחסון שרת פרטי

demultiplexer

New member
אחסון שרת פרטי

יש לי שרת ואני רוצה לאחסן אותו בחברת אירוח שרתים. אני לא יכול לאחסן אותה על שרת של חברת האחסון כי היא יחסית כבדה ואמורה להיות זמן אמת אז זה בעייתי לשים אותה על שרת שמארח דברים אחרים גם כי זה יפגע במהירות שלה וגם במהירויות של יישומים אחרים. יש המלצות ? תודה,

J u n k y

New member
הצעה שלי

תעשה פיילוט על שרת שיתופי, ואם זה לא הולך, תמיד תוכל לעבור לשרת ייעודי. לפי מה שאני יודע, לקחת שרת בהשכרה עולה 500$ בחודש - כולל תוכנות, גיבויים תמיכה והכל. לשים שרת שלך בחווה עולה בסביבות 100$ בחודש. אם תברר ב - gns.co.il הם יוכלו לתת לך תשובות יותר מוסמכות. שוב - לא יודע מה האפליקציה שלך, אבל יש לי הרגשה ששרת שיתופי יספיק לך.

Admini

New member
הפעלתי בעבר שרת פרטי

האחזקה עלתה בסביבות ה-100$ לחודש, אבל כל השאר היה עליי (רשיונות, חומרה, FW וכו'. הייתה אופציה ל-FW שיתופי שעלתה עוד כסף). לא בשמים, אבל תבררו מה התקציב שלכם.

IdleThought

New member
הממפ

אני עובד עכשיו על בנייה של אפליקציה ל"הנאתי" ואני נתקל בדיוק באותה בעיה , ה"פיתרון" הזול היחיד שמצאתי הוא להפריד בין עיבוד/מסדי נתונים ולאחסן את זה על מחשב בחיבור הביתי שלי ואת הGUI לאחסן בחברה חיצונית ולקשר בניהם באמצעות רמוטינג, אני מניח שזה יעבוד כי לאתר המדובר יהיו מקסימום 2 משתמשים בו זמנית (אני, ואחד שבטעות ילחץ על הלינקים בגוגל)

rnan

New member
חשבת על זה ? אולי יעזור

אם אתה מריץ ישומי REAL TIME אז אני מניח שלך יש מחשב יחסית חזק שיכול להחזיק את זה אתה יכול לקנות אתר רגיל בלי תחזוקה וכל הנלווים .... המחשב שלך יעשה את החישובים תעביר בעזרת WEB SERVICE מהיר את המידע לשרת ( לא החזק) שיישב בחוות השרתים מה גם שאתה חוסך מלא כסף אני משלם 400 שקל לשנה. הרעיון שלי בכללי זה שהמחשב שלך יעשה את כל החחישובים הכבדים , והעברת המידע תיעשה במקביל ע"י WEB SERVICE או אפילו פתיחת ערוץ תקשורת קבוע שייעביר את הנתונים מקווה שקלעתי לאיזור בעייתך יום טוב.

Admini

New member
אפשר גם הפוך

web service או שרת HTTP על המחשב שלך, והשרת יתחבר אליך בצורה יזומה כל X דקות. חבל שלא חשבתי על זה כשלי היה בזמנו אתר מבזקי חדשות עם עיבוד יחסית כבד ותצוגה פשוטה.

demultiplexer

New member
זה ממש מגוחך

כי אם כבר אני מסתמך על מחשב שיושב אצלי במשרד אז אני אריץ ממנו גם את האתר. למה להריץ בו רק את החישובים ולאחסן את האתר במקום אחר ? ברגע שאני מסתמך על מחשב שיושב אצלי אני גם ככה צריך לדאוג לחיבור יציב, UPS וכל המסביב לא ?

rnan

New member
אני לא מסכים

מהסיבה הפשוטה של : 1) אם אתה תריץ ממך את השרת אתה תצטרך לרכוש IP משלך על מנת שאנשים יוכלו לגשת ל דומיין שלך ( אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך) אחסנה בחברת שרתים חוסכת לך את זה ( כמובן שאז אין לך IP משלך - אבל תמיד תוכל לרכוש DEDICATED IP) אבל זה הרבה יותר יקר כאו אתה לא צריך לדאוג לחיבור 24/7 תאמין לי שהם דואגים לזה שמה בחברה. מה גם שאם תרצה להריץ פרוסס PROCESS EXE או COM אתה יכול לשכוח מזה הם לא יתנו לך שתריץ אפלליקציה בשרת שלהם אל תשכח זה לא שלך זה שלהם כאן הפיתרון הוא אידיאלי יש לך מחשב חזק אתה צריץ עליו מה שאתה רוצה !!!!!! , ומתוקשר 24/7 עם האתר שלך שיש לו גישה לכולם. להיפך , זה גם נותן לך יתרון אבטחה עצום. במקום שה DATA יהיה שמה , ה DATA והחישובים אצלך ואתה שולח רק מה שאתה רוצה לשלוח. אתה חוסך מלא כסף , ומה הקטע של ה UPS ? 200 שקל UPS . תשמע אחי הכל גם פונקציה של כסף הפיתרון כאן הוא אידיאלי לחסוך בכסף , לחסוך בקניית IP , לחסוך בקטע של דאגה לקוו יציב , ( מבחינת עולם לדומיין) , ואתה מריץ איזה פרוסס שאתה רוצה תחשוב על זה

למעלה