אחסון חלב אם

נ ע ה1

New member
תודה

הבנתי שהמיכלים שלהם הם חד פעמיים, לא? המחיר שלהם יחסית יקר לעומת השקיות, לא ? ובכלל, אפשר להלביש את הפטמה על המיכלים האלו ? (אני מתלבטת כי יש לי כמות גדולה בכל שאיבה ו"חבל" לי לבזבז שקית/בקבוק עבור כמויות של 60 מ"ל בכל פעם. גם אין לי כ"כ מקום בפריזר...)

navyush

New member
חברה המליצה לי-

להשתמש בשקיות לקרחונים. כל קרחון מכיל 10 מ"ל כך שאת שופכת את כל הכמות לשקית אחת ומפשירה בדיוק כמה שאת רוצה.

נ ע ה1

New member
אחסון חלב אם

בעבר נהגתי לאחסן חלב אם בשקיות של אוונט. ראיתי לאחרונה שיש להם גם מיכלים מיוחדים לכך. האם הם מומלצים? האם מסומנות עליהן מידות? מה היתרונות שלהם על פני השקיות? ועוד שאלה - לפני ההקפאה - כמה זמן החלב צריך להיות במקרר? זכור לי במעורפל משהו כמו בין שעה ל-24 שעות. זה נכון ? ושאלה אחרונה - בינתיים אני שואבת יותר ממה שבתי אוכלת. כלומר, הצטברה לי כמות קטנה של חלב שאוב. בהנחה שהקצב ימשיך כך - האם אתן יודעות אם יש אפשרות "לתרום" את החלב העודף לפגים או משהו דומה ? תודה מראש, נעה.

נ ע ה1

New member
ומה עם הסטריליות?

נראה לך ששקיות הקרחונים סטריליות מספיק? הן גם לא עלולות להיקרע ?

navyush

New member
להקרע- לא

אם את פוחדת שיקרע בחיכוך במקפיא אז תכניסי לשקית נוספת. בנוגע לסטריליות: האמת- אין לי מושג. אבל אמרו פה פעם בפורום שאפשר להקפיא בשקית סנדביץ' רגילה, ואין שום דבר מיוחד בשקיות של אוונט מהבחינה הזאת חוץ מזה שיש עליהן מידות. לא נראה לי ששקיות הקרחונים פחות סטרליות משקיות סנביץ'

למעלה