אחסון חלב אם

nomibeng

New member
אחסון חלב אם

שלום לכולכם השאלה שלי מאוד ספציפית בנוגע להקפאת החלב. אני שואבת בעבודה ומיד שמה את החלב בחלקו הקר של המקרר, לאחר כ -3 שעות אני מעבירה לצידנית עם קרח ונוסעת הביתה (נסיעה של 20 דקות). השאלה היא האם בבית אני יכולה להעביר את החלב לשקית חלב ולהקפיא במטרה לשימוש בעוד מספר שבועות? או שאלי להשאיר אותו במקרר ולהשתמש בו תוך מספר ימים? אולי עדיף להקפיא את החלב בעבודה ולהעביר בצידנית הביתה ואז שוב לשים בפריזר? אשמח מתשובה מיועצת הנקה. תודה מראש

אמאלניא

New member
,תגובה לאחסון והקפאת חלב אם

מתברר שחלב אם הוא עמיד ביותר. חלב אם יכול להחזיק במקרר במשך שמונה ימים (על פי העלון של להלצה). כך שאת יכולה להקפיא את החלב ברגע שהגעת הביתה. אם תשימי את החלב בפריזר בעבודה הוא לא יספיק לקפוא לגמרי מכיוון ש 3 שעות זה לא מספיק. חלב מוקפא ניתן לשמור בפריזר עש 3 חודשים (פריזר עם דלת נפרדת מהדלת של המקרר) כל הכבוד לך שאת שואבת !

asi11111

New member
תיזהרי....

אני לא בטוחה שהאחסון של 8 ימים במקרר הוא נכון, אני נהגתי לאחסן במקרר במשך 8 ימים, ובמידה ולא השתמשתי, אז הקפאתי. המטרה הייתה להכין מלאי לקראת החזרה לעבודה, אך לצערי החלב הזה התקלקל (היו בו גושים ונדף ממנו ריח רע וגם הטעם היה מוזר). (חייב לציין שהמקרר חדש ולא היו שום תקלות, השתמשתי בשקיות מיוחדות ) תאמיני לי שכואב מאוד לזרוק לפח חלב שעמלתי עליו עמל רב. אני הייתי מציעה לך להגיע הביתה ומיד להקפיא את החלב, כי אחר כך להפשיר זה מאוד פשוט. בהצלחה קרן

למעלה