אחסון האתר ברשת

amim28

New member
אחסון האתר ברשת

קניתי דומיין במזל טוב אני רוצה להכניס פרוייקט שבניתי ב .net מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה קבצים אני צריך להעלות לשרת ?????????

gilad g

New member
הממ

אתה צריך להעלות את כל הקבצים שנמצאים תחת הספרייה של האפליקציה שלך (ותת הספריות, כמובן - כולל ספריית bin...), וזהו
אם בנית את האתר בויז'ואל סטודיו, אני לא חושב שיש צורך להעלות את קבצי ה-projects/solutions

yuval k

New member
אין צורך בקבצים של הפרוייקט עצמו.

בקבצים הנ"ל מופיע פירוט של אילו קבצים שייכים וכו', לשימוש הסטודיו

שגיא24

New member
לגבי Visual Studio .NET

מכירים איזה מדריך טוב ללימוד? התוכנה הזו כל כך כבדה, שבפעם הראשונה שניסיתי לעשות איתה משהו נבהלתי מכל האפשרויות.
אגב, ב-ASP.NET גיליתי ששיטת ה"מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל", כלומר להניח אובייקטים על הדף ושהקוד יכתב לבד מעצמו ברקע, זה כל כך לא נוח. הקוד HTML שנוצר לא מסודר כנדרש ואחר כך כדי ל"עכל" אותו צריך לשבור ראש. כנראה שאין מנוס מלכתוב את הקוד לבד, שורה אחר שורה. או שאולי אני פשוט עוד לא יודע לעבוד עם זה נכון כך שזה ענין של הרגל.

gilad g

New member
ת'אמת

לא חושב שיש מדריך באינטרנט לתוכנה הזאת
אני פשוט למדתי ע"י ישיבה מול המפלצת (!) הזאת, ופשוט ניסיתי לעשות את מה שרציתי, ואיכשהו זה הסתדר, וככה צעד אחר צעד הבנתי מה בדיוק קורה שם, ואיך מתמודדים עם הדבר הזה.
בקשר ל-WYSIWYG של ASP.NET - מסכים איתך...

yuval k

New member
אכן.

זה כמו אילתור (במוסיקה), צריך להפסיק לפחוד מזה ולהתחיל לנסות... אני עדיין בשלב הפחד מאילתור
וכמובן יש את ה-Help, שלא כלכך עוזר, אבל לפעמים כן.

tberger

New member
אני מבין שמדובר ב ASP.NET

אז הכי קל זה להעתיק את כל הספרייה של הפרויקט לשרת. יש אפשרות גם את קבצי ה CODE BEHIND לא להעתיק SOURCE אלא רק לאחר קימפול אבל הכי קל מה שאמרתי. כמובן יש לבדוק שהשרת תומך ב ASP.NET

amim28

New member
שגיאה בהרצה על השרת

אני מקבל שגיאה בנסיון להריץ דפים בשרת: Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. אני צריך לשנות משהו בהגדרות של web.config?

tberger

New member
האם השרת תומך ב ASP.NET

תכתוב קובץ פשוט אפילו ב Notepad עם פקד ASP.NET ותראה אם פועל משהו כמו:
<asp:TextBox id="tbox1" runat="server" />​
אולי אפילו לפני כן עמוד HTML לראות אם אין בעיה

שגיא24

New member
באיזה שרת אחסון מדובר?

איחסתי פעם בחברה מסוימת, בלי לעשות פרסומת, וקבלתי הודעה דומה. הם היו צריכים לשנות אצלם משהו כדי שאקבל תמיכה ב-ASP.NET . אני מציע שתפנה אליהם כי לדעתי זו בעיה אצלם, לא אצלך.

שגיא24

New member
אין להם לדעתי

אני לא יודע באיזו תוכנית אחסון בחרת אצלם, אבל אני לא רואה בתוכנית הכי בסיסית תמיכה ב-NET.

שגיא24

New member
בתשלום או חינמי?

קודם כל, יש לך בחינם את השירות אחסון חינמי של מייקרוסופט. אם אתה מחפש בארץ ובתשלום אז נדמה לי שאייגייט מספקים תמיכה בזה.

שגיא24

New member
נכון מאוד!

אגב, את ענין ה-Code Behind אני דווקא מאוד אוהב ב-ASP.NET. סוף סוף הפרדה ברורה בין ממשק משתמש (החלק הויזואלי/גרפי) ובין הקוד עם המתודות.

yuval k

New member
גם בעיניי זה מצא חן, אבל די ברור

למה הם לא רוצים את זה, נכון?

amim28

New member
web.config

יש למישהו מושג אם צריך לבצע שינויים ב web.config קיבלתי הודעת שגיאה בהרצה על השרת בשורה הזאת: <authentication mode="Windows" /> ?????????

gilad g

New member
מהי הודעת השגיאה../images/Emo35.gif

מה אתה מנסה בדיוק לעשות

amim28

New member
אני בסך הכל מבצע בדיקה

לפני שאני מעלה את הפרוייקט שלי אני מנסה לבצע בדיקה על פרוייקט הכי פשוט שיש , יש בו textbox ו label השרת שלי תומך ב asp.net את זה ראיתי עם קובץ פשוט לא ב vs אבל עם פרוייקט ב vs אני מקבל את השגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. Source Error: Line 36: "Passport" and "None" Line 37: --> Line 38: <authentication mode="Windows" /> Line 39: Line 40: <!-- APPLICATION-LEVEL TRACE LOGGING

למעלה