אחמ אחמ..

אחמ אחמ..

למה ירמי לא נכנס ומגיב בפורום?! אני מבקרת מידי פעם בפורום של מוקי. הוא נכנס. מגיב. מדבר עם חברי הפורום בטלפון.. מה זה הסנוביות הזאת?! ושלא תבינו לא נכון. ירמי הוא בנאדם שאני סוגדת לו. מעריכה אותו ברמות עצומות... אבל זה דיי מעצבן. אנחנו כותבים על מישהו. על השירים שלו. מעבירים ביקורות על הופעות. כותבים לוח הופעות. אנחנו בעצם דיי תורמים ליחסי ציבור שלו. |כשחושבים על זה...| אנשים נכנסים. רואים שיש הופעה - הולכים אליה. ואני לא מבינה למה הוא לא רוצה להיות חלק מזה!? למה הוא לא מנסה להיות חלק מזה?! למה הוא לא נכנס ומראה שהוא קיים. ומראה שהוא רואה שאנחנו קיימים... |גם 'שלמונזה' אמרה לי שלא פעם הוא ניסה להתחמק ממנה.| אני דורשת הסבר. ו"בנאדם עסוק" לא בא בחשבון.. 2 דקות בשביל להגיב לא יגרום לנזק משמעותי בסדר היום שלו... מפרגנת, אוהבת, מעריכה... אבל אני עדיין רוצה תשובות (!)

N o l o g o

New member
שאלה טובה אני חייבת להודות

אבל לצערי אין לי עליה תשובה..

alexa14

New member
אולי,

כי מוקי לא נשוי + 2 עם הופעות ושירים חדשים. והוא לא בן 40+ עם חיים. :/

crazypuf girl

New member
תקשיבו! אנחנו רוצים שירמי יכנס לפה?

אז בוא נזיז ת'תחת ונעשה משו!! יש דרך ליצור איתו קשר? אימייל למעריצים, טלפון משו??

crazypuf girl

New member
את רצינית?../images/Emo2.gif

וכאילו ממש תדברי איתו בטלפון?! אני רועדת

N o l o g o

New member
אממ

אני לא חושבת שאני אצליח לדבר איתו בטלפון, אבל אני מבטיחה לנסות להשיג את המספר, ולעשות הכל כדי שזה ייקרה.. =)

daphna00

New member
תקשיבי מתוקה...

אני לא חושבת שאת תמצאי לזה תשובה. ראשית, חבל שאת לא מקבלת את הטענה שהוא עסוק, כי היא נכונה. כמו שכתבו פה קודם, יש לו אישה, שני ילדים- בכלל עכשיו בחופש הגדול שצריך להיות איתם הרבה יותר, יש עבודה, ויש עוד הרבה דברים שהם לא עניינם של אף אחד מאיתנו בחייו האישיים. וכמו שאת הסברת את זה בעצמך- זו כן השקעה, כי זה לכתוב כל יום שתי דקות, וזה לדבר עם המעריצים בטלפון, וזה לדבר איתם בצ'אט.. ויש עוד הרבה ו.. וזה הופך להיות קצת יותר משתי דקות כי ככל שהנתינה תהייה כך גם הדרישה תגדל- לא ככה?! וגם אם זה שתי דקות, זה עדיין זמן שכנראה לא נכנס בלוח הזמנים שלו. אני לגמרי מבינה אותך, בעצם את כולכם, ברצון שלכם שהוא יבוא לכאן, ויתן מעט מ"זעת האמן" לפורום. אבל לא כמו הרבה אמנים אחרים, כנראה במקרה שלו זה לא מתאפשר שהאמן ישתף פעולה עם היחסי ציבור שנעשים לו באינטרנט, באופן שיטטי. קשה לומר שהוא לא רוצה או מנסה להיות חלק מזה כי בעבר בפורום שהיה לו באתר "דיבורים" הוא אכן הראה נוכחות לעיתים. אני לא יודעת אם יש מקום להשוות את ירמי למוקי או לכל אמן אחר, כי לכל אחד יש את החיים השונים והמגוונים שלו, וכל אחד בוחר את הבחירות שלו, ואת הדרך שלו ליצור קשר עם המעריצים שלו. ואם מוקי בא ומדבר בפורום תפוז מה טוב אולי זו לא הדרך הנכונה לטעמו של ירמי. אף אחד מאיתנו לא יכול לשכנע את ירמי לתקשר איתנו דווקא באינטרנט אם זו לא שיטת התיקשור הנכונה לטעמו, או אם הוא לא מוצא לנכון להקדיש את זמנו דווקא לכתיבת הודעות במחשב. אולי זה חלק מהעניין, חלק מהסיבה שהוא לא פה. אני לא יודעת אם את מקבלת את ההסבר הזה, אבל תחשבי על זה, אולי זה יפחית ממנת האכזבה שהוא לא פה... אני לא חושבת שזה נובע מסנוביזם, ואני יכולה להבטיח לך שהוא לא מנסה להתחמק פה מאף אחד. אנחנו יכולים לנסות לשנות את המצב, אבל בתנאי שלא נצפה יותר מידי שהמצב אכן ישתנה. אם הוא יענה לבקשתכם, ויבוא להראות נוכחות מידי פעם, מה טוב. אבל גם אם לא, אתם חייבים לנסות להבין שיש לזה סיבה, שאנחנו לא תמיד צריכים לדעת עליה או להבין אותה. מקווה שנתתי לך קצת תשובות, לפחות ניסיתי טיפה להבהיר את המצב... יום טוב, דפנה.

למעלה