אחלה תחרות הייתה......

אחלה תחרות הייתה......

למרות שהיה קצת בלאגן של רעש באולם וחלק מהשחקנים לא מכבדים את השחקן היריב, אבל בסך הכל תחרות יפה...... צריכים עוד לשפר את הרעש הכללי שמשתרע באולם.... צריכים לדאוג לשולחנות יותר ישרים וחבל שזה מה שמשפיע אפילו במעט על התחרות...... והכי חשוב שהגמר היה מותח מהצפוי ומהרגיל...... ציון צבי לקח את התחרות (שיהיה במזל) בכך ששאול אליהו הכניס לבן עם כדור מס' 6 ביחד ונשארו רק הכדורים 7 וה 9.... היייתה תחרות יפה, ההתארגנות לתחרות צריכה קצת שיפור למרות שאני מאמין שזה קשה מאוד, אבל אוליי בזה נתחיל וככה נצליח להתקדם......

9ball master

New member
המון המון....

מזל טוב לכל הזוכים

עוד משהו......

האיגוד חייב לעשות חולצות קצת יותר טובות שאחרי הכביסה הן לא מתכווצות.... במיוחד שיש כמה שחקנים גדולים במידה...... יש לי גם שאלה, אליפות הארץ בסנוקר עם 15 אדומים, מתנהלת עם פורים (כי אחרת 90 אחוז שרועי לוקח) שיהיה בערך שווה..... למה ב 9 בול אין איזה פור??... הרי עובדתית, ציון הכי טוב בארץ (באמת כל הכבוד לו על ההשקעה ועל הזכיה ואין לי כלום נגדו) וכמעט כל שחקן מפסיד נגדו, במיוחד שזה מנוהל על גבי שולחן שהוא מכיר הכי טוב מכולם.... אתמול בתחרות הוא הביס את כולם בדרך לגמר, אומנם בגמר לא היה לא קל בכלל והם הגיעו לתוצאה של 6-6 שזה היה הטוב מ 13 ומשחק אחרון כבר ידוע איך הוא ניצח, אבל בכל זאת........

JackR1

New member
הכל תלוי במטרה

אם המטרה היא לדרג שחקנים, אז על איזה פור אפשר לדבר? לכולם צריכים להיות תנאים שווים. אם המטרה היא סתם לעודד שחקנים, אז אפשר להכניס פור למשחק. אבל התוצאות במקרה הזה לא ממש מייצגות משהו.. לא נורא, אם ציון ינצח כי מגיע לו. אולי זה אפילו יעודד כמה אנשים להתחיל להתאמן, כדי שיגיע להם לא פחות
.

9ball master

New member
לדעתי....

אסור בתחרות שהיא "אליפות" כלשהי שיהיה בה פורים, זה לא קיים בשום מקום אחר בעולם!!! אם יש שחקן שהוא יותר טוב מכולם אז מן הסתם מגיע לו לנצח. אפשר לעשות תחרות עם פורים כשזאת תחרות עבור שחקנים חובבנים וזאת באמת על מנת לעודד השתתפות. העובדה ששחקן אחד מכיר את השולחן יותר טוב, היא הסיבה שבמקומות יותר מקצועיים (הייתי אומר בחו"ל אבל אז היו שוב כועסים עליי) תחרויות נערכות במקום נייטרלי שהוא לא אולם ביליארד, אין ספק שבמקרה הנוכחי נוצר מצב שבו התנאים לא היו זהים עבור כל השחקנים (אבל ביננו, זה לא משנה כי ציון היה זוכה בכל מצב, הוא כרגע על הגל, הוא משחק טוב ומגיע לו) לגבי החולצות כבר כתבתי את דעתי בעבר...

אתה יודע מה......

אני לא מזלזל בציון, אני אוהב לראות אותו משחק, אני חושב ויודע שהוא בכושר הכי טוב שאפשר, ואני הייתי בטוח ב 80 אחוז שהוא יזכה כי היה לו בית קשה מאוד יחסית, כל החזקים היו בבית שלו והוא הצליח להתגבר עליהם ובאמת כל הכבוד לו........ אבל, ופה האבל, בגמר הוא לא היה טוב...כל הכבוד לו שהוא הצליח לחזור מפיגור של 4-2 ובסוף לנצח אבל זה יותר נכון ששאול אליהו הפסיד ולא ציון ניצח..... אבל העיקר מה שזכור בסוף זה שהגביע של המקום הראשון הוא של ציון ובאמת אני שמח כי רק הוא יכול לייצג את ישראל בתחרות אירופאית, הוא ואף אחד אחר לא......

9ball master

New member
אני לא חושב ש...

ציון בכושר הכי טוב שאפשר, הוא שיחק הרבה יותר טוב לפני כמה חודשים, לדעתי יש עליו יותר מידי לחץ ויותר מידי דברים על הראש וזה מפריע לו לשחק. אני חושב שכולם ציפו שהוא ינצח (בעיקר האנשים שהוא עובד בשבילם...) וזה השפיע על היכולת שלו. בכלל לדעתי מצפים ממנו יותר ממה שהוא יכול לספק (נכון לעכשיו) וזה מפריע לו להתקדם. אני גם לא חושב שהוא יכול לייצג את ישראל בתחרות אירופאית, הוא עוד לא מספיק חזק וחסר לו הרבה ידע, אירופה זה לא רומניה!!!! בוא נראה אותו בתחרות בהולנד או בגרמניה - אין לו סיכוי.... הרמה במזרח אירופה לא מגיע לרמה של מערב אירופה.

נכון....

אתה צודק ברוב, הרמה שלנו נחותה בהרבה מאירופה, אבל אמרתי שהוא היחידי שעדיין מסוגל..... זה שכולם ציפו ממנו לנצח בגמר, ברור שעשה עליו כובד, לכן הוא התחיל יפה והוביל 2-0 אבל כששאול חזר ועשה לו 4-2 הוא נדחק לפינה ופתאום ראה שמישהו יכול לנצח אותו ופתאום כאן הוא נבלם וירד ברמה, אבל כששאול במשחקון ה 7 הלך על ה 9 בול לאחר מכת הפתיחה במקום לגמור את המשחק כי הכדורים היו במצב מעולה, כאן ציון התחיל לקבל את הביטחון בחזרה ועשה 4-4, אחר כך התחרות הייתה שווה ביותר, כל מי שטעה פעם אחת, הפסיד את המשחקון.... בזמן שהיתה התוצאה 6-6, חוסר המזל של שאול הוא מה שהכריע את הגמר כי אם לא היה לבן, שאול היה מנצח וגם לפני הלבן, שאול הכניס את ה 8 בקומבינה יפה והלבן עשה סיבוב בשולחן ונוצר מצב קשה מאוד שכדור מס' 6 לא היה מוכן, אם הוא היה יוצא אליו טוב, גם אז המשחק היה נגמר, אבל שוב, חוסר מזל הוא מה שהכריע את הגמר........

למעלה