אחלה תוצאות

אחלה תוצאות

ארסנל נגד אייאקס 1-1 (חבל שאייאקס לא ניצחה,אבל הם הישוו ומנעו מארסנל ניצחון ביתי
) ברצלונה נגד אינטר 3-0 (הקבוצה המילאנזית הפחות טובה בעיר
קיבלה תבוסה וגם רקובה קיבל אדום ולא ישחק בסן סירו שבוע הבא נגד בארסה) לברקוזן נגד ניוקאסל 1-3 (מי שניצחה אותנו קיבלה בראש
) רומא נגד ולנסיה 0-1 (אין הרבה מה להגיד-רומא לא קבוצה מי יודע מה למרות היתרון הביתי) בהצלחה למילאן מחר!!!

בלי שום קשר

לזה שטוטי לא שיחק היום, לדעתי הוא מבוזבז בקבוצה כמו רומא, הוא צריך לשחק בקבוצות יותר גדולות,כגון: מילאן,יובה... אבל הוא הקפטן והסמל של הקבוצה ולכן לא נראה לי שהוא יעזוב בקרוב.

המשך...../images/Emo9.gif

או בכלל... חיפה,חולה עלייך... איזה אושר שעלית לחצי הגמר...
מכבי חיפה אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח... פרנק אכל אותה..

אבישי? עצוב?... ברצלונה קרעווווו אותכם( למרות שהייתי בעד אינטר
) בעד מי אתם היום? סקר קטן... יובה? מנצ'סטר?

אני אומרת כך:

ריאל-דורטמונד אני אומרת תיקו (וגם בעד תיקו) באזל-לה קורוניה אני אומרת שלה קורוניה תנצח מנצ'סטר-יובה-לדעתי מנצ'סטר תנצח (מקווה שיובה תפסיד) ומילאן-לוקומוטיב-מילאן תנצח (וכמובן שזה מה שאני רוצה
)

../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo60.gif

חכה חכה בסאן סירו אנחנו נקרע אותם לחתיכות קטנות!!!!!!! אמן יונטד ינצחו את יובנטוס....ואז אני יצחק עליך ועל פרוצה מילאן כי גם מילאן יפסידו...

agent V

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif גם לי זה נראה ככה...

אולי כדאי שתמשיכו אותו במסרים אישיים, אה?

O n y X

New member
חחחחחח...

איזה שירשור מצחיק!!! ו...: 1. איזה כיף שלברקוזן הפסידה!!! 2. הודעה לשוער היקר דודו אוואט: נא לצפות בש.ח. של ארסנל-אייאקס ולהתמקד בקולגה שלך מרומניה שעומד בשערי אייאקס. לעשות ריפליי אחרי כל עצירה שלו, ללמוד ולהפנים, ולזכור את זה עד סוף העונה.(נא להתעלם ממאורעות הדקה ה-5 ומהכדור שעבר בין רגליו, גם לך זה קרה ולא מזמן..)

למעלה