אחלה שירות גרירה!

Ofericko

New member
אחלה שירות גרירה!

היום נתקעתי עם פנצ'ר באיזור הקריות, רחוק מכל "ציביליזציה" בחום מעיק מאד ורוחות שרביות. התקשרתי למוסך והם אמרו שישלחו אלי את "ניר גרר". מניסיונותי הקודמים בתחום גרירת הרכבים הכנתי את עצמי לשעה - שעה וחצי של המתנה בחום הכבד.
תוך כעשרים דקות בלבד ניר הגיע ויצא מהאוטו עם בקבוק מים מינרליים קר שהוא קנה לי בדרך. זה היה מבחינתי כמו פטה-מורגנה בלב המדבר.
תוך זמן קצר הגענו למוסך ובא לציון גואל.
ניר אמר לי שמניסיונו, בקיץ ובחום השירות המשמעותי ללקוח התקוע זה בקבוק המים הקרים ופחות הגרירה....

ממליץ בחום.....

xfwind

New member

אתמול והיום היה ממש כבשן

&nbsp
וכמה הערות:
1. כשלי היה פנצ'ר בתוך חיפה, המוסך שלח את הרכב שלו לאסוף את הקטנוע (בכל זאת VIP
)
2. פעם תדלקתי סולר בבנימינה, וניר גררר היה זמין בקרית שמונה....

אז בלית ברירה ביצעתי את פעולת השאיבה/ניקוי וכו' לבד עם הדרכת המוסך בטלפון (דובי ה-
).

&nbsp
&nbsp
&nbsp

פרארי1

New member
טוב לשמוע

סביר שהמהירות נבעה ממזל שלך שהוא היה בסביבה, אבל בקבוק המים בהחלט נותן לו ציון גבוה.

xfwind

New member
כמה זה אפקטיבי?

האם מדובר על רכיבים שיעילים ללא צורך בפירוק צמיג?
&nbsp
אני נושא עימי תמיד מיכל FAST. השתמשתי פעמיים - פעם אחת לסייע לחבר עם פנצ'ר (עבד).
ופעם לנסות לאטום חור שהתברר כקרע בדופן/פינה ולא עבד....
&nbsp

בועז בר

New member
אפקטיבי ביותר, ויעיל ברוב המוחלט של הפנצ'רים,

לעומת ה'פאסט' למיניהם שאצלי לפחות השיגו קרוב לאפס מקרים של הצלחה.
&nbsp
זה סט של שרוכים דביקים ('תולעים'), מחורר, ומרצע שבעזרתו מחדירים את התולעת, מסובבים חצי סיבוב, ומוציאים.
&nbsp
יש שם גם בלוני CO2 לניפוח, כשאחד מאפשר נסיעה עם לחץ נמוך, ושניים מביאים צמיג של קטנוע לחץ של מעל 20 PSI.
&nbsp
אח"כ רצוי להגיע בהקדם האפשרי לפנצ'ריה ולעשות תיקון מקצועי עם פטריה תקנית.
&nbsp
בגדול זה לא מיועד לדו"ג-כביש, אלא יותר לטרקטורונים עם צמיגים עבים ולחץ אויר נמוך,
אבל מנסיון זה עושה את העבודה, וכבר יצא לי לנסוע ככה עם צמיג שחטף קרע ותוקן עם 3 תולעים...
למחרת הוא כמובן הוחלף בחדש, אבל הגעתי מהצפון הביתה על הגלגלים.

למעלה