אחלה שבת אבללללללל....

tintong

New member
אחלה שבת אבללללללל....

צרם לי משהוא היום! אז ככה בהמשך לחתונה של יום חמישי (שהיה פצצות של חתונה) הגעתי היום לשבת חתן , מי שלא יודע אצל תימנים כל אחד הוא זמר , והשירה עם השתייה עושים ניפלאות לנשמה. בעודי שר מחייך וצוחק , בא דוד מפה דודה משם כל אחד עם אזה יציאה "מה שמעתי בשורות רעות" (על הזוגיות שלי) כל כך צרם לי כאילו למה רעות , שהרי אצלי במחשבה תמיד הכל לטובה! ועוד זה נתן לי פולס למוח , בטח מישפחה, דודים , חברים חושבים אולי אזה מיסכן. אם מישהוא היה יכול להיכנס ללב שלי או למחשבה שלי , היה יכול להידבק מהאושר הפנימי שבי . בכל זאת צרם לי , צבט אותי . (הורידו לי החיוך)

אל תיתן להם!

אין סיבה שירד לך החיוך מהפרצוף כל עוד אתה עם עצמך שלם ומרוצה , אגב לא בטוח שהם מתכוונים לומר משהו רע, לא תמיד אנשים יודעים כיצד להגיב לסיטואציה של גרושין...קח את הכל בקלות, ותחיה לפי האמת האישית שלך.. ולהמשיך לחייך ולשמוח כמו שהיית אתמול כן!!!!!!

tintong

New member
כנראה שכל אחד/ת...

מאיתנו עבר מן סיטואציה כזאת מול משפחה או חברים , לא נעים , גם לא נורא את צודקת העיקר ההרגשה והאמת הפנימית . (ועוד זה מן חד פעמי כזה) ביכלל אני נולדתי מחייך
ואת סוףףףףףףףףף (תודה)

sharon30a

New member
מצטרפת לכל מילה שלך יקירתי

מי מי מי יכול למחוק לך ת'חיוך, הא? ו-וואלה איזה קטע.. גם לנו היתה שבת חתן היום של אח שלי... משום מה מתנגן לי עכשיו השיר של יהורם גאון..לא לא לא ינצחו אותי. לא יישברו אותי.. כל כך מהר!! יאללה לזמזם ומהר!

Bubble Girl 27

New member
ג'יחרי האני

בשם כל הפולניות שמעודדות תימנים (אמרתי לך שאין עליכם?) נשמה יפה אתה כולך פצצת אנרגיה, שמחת החיים נוטפת ממך... אנשים תמיד מתעניינים ולא תמיד יודעים מה נכון להגיד, מבחינתם אולי זה רע כי הם לא יודעים לקחת את הדברים כמוך ולהסתכל בצ החיובי של הדברים... תמשיך להיות שמח ומדליק כמו שאתה ותחליק את הדברים האלו הלאה.... תתקן את האנשים ותסביר להם כמה שטוב לך עכשיו ושזה לא דבר רע מבחינתך. נשיקות ע'יווווווווני!

tintong

New member
אתם גדולים........

אזה כייף זה , אך זה מחמם את הלבבבבבבבבבבב באתי ראיתי אנשים שמחים מחייכים , כל אחד מפריד ושם את החבילה שלו בצד ,מעבר לבעיות , אתם אחלה מישפחה אני הופתעתי. (ומחכה להכיר את שאר המלאכים)

תגיד לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה חשבת תבוא תראה פרצופים באבל? נו באמת.. יש שלבים שצריך לעבור וזה ככה הדחקה , קבלה, הפנמה, השלמה......כל אחד בשלבו הוא אבל החיוך ישנו והשמחה... יאללה בברכת שבוע טוב ומחוייך.

tintong

New member
חשבתי ? הגזמתתתת...

אני את החשיבה משאיר כבר למישהוא אחר.........לא חושב יותר
להדחקה שלי יש כבר פז"מ
בקשר לקבלה , מה שאני קיבלתי עוד לא הפנמתי .......מה שראיתי אחרי החיוך והשימחה. אולי את תשלימי.......
(אפא היית ישנה כברררררררר) צחוק צחוק הכל בקודים ! (פישששששששש שלא תיכעס)

tintong

New member
אם היית מבינה....

הייתי צריך להרוג אותך
או שהיו הורגים אותי..
עדיף שננו נחייה!!

למעלה