אחלה שבוע....

Benn Is Kane

New member
אחלה שבוע....

הינה קבוצת המחזור של הליגה הספרדית: במחזור הזה, אני, בארסה, ניצחתי 5-1 את סראגוסה. אולי לא שמים לב, אבל השחקן היחיד שלא מגיע מבארסה, הוא חלוץ סראגוסה.... נחמד
.

sok777

New member
כל הכבוד !

אני ממש לא מצליח עם בארסה. אני באמת שלא מבין למה. מנצח את אייאקס ואת דינמו מקרואטיה בליגת האלופות אבל בליגה מפסיד לרקראטיבו.

Benn Is Kane

New member
רקראטיבו מקום 4 אצלי!

הובילו עלי כבר 2-0 אחרי שלא ספגתי 7 מחזורים ברציפות, אבל הצלחתי לחזור ל2-2 מצמד של רונלדיניו מבעיטות חופשיות.... אני מקום ראשון כרגע, מרחק של 3 נקודות מריאל שבקמום השני, 4 מולניסה, 6 מרקראטיבו במקום ה-4, והרבה מהמקום החמישי (אני חושב בטיס). ליגה דיי צמודה. כנ"ל בתחתית, כשיש איזה 5 קבוצות עם אותו מספר נקודות במקום האחרון.

SiC

New member
בהחלט יפה

גם לי זה היה עם בית"ר אחרי 8-0 על הלוזונים (זה הכינוי של הקבוצה במשחק, ולאצטדיון שלהם קוראים האורווה)

XsesA

New member
יכול להיות שזה היה מחזור השלמה?

כי אז אתה המשחק היחידי במחזור כאילו ואז כל השחקנים מאותה קבוצה (קרה לי).

Benn Is Kane

New member
לא, זה היה מחזור כמו כל מחזור אחר.

הקבוצה שלי קבלה ציונים טובים מאוד (אחרי הכל, 5-1, 5 כובשים שונים ו-4 מבשלים), וגם החלוץ של סראגוסה קיבל ציון 8...

Benn Is Kane

New member
נצל"ש: משהו מוזר.

אחרי שכל חמשת החלוצים שלי נפצעו, החלטתי להחתים את סולשר (200 אלף), מירוסביץ' (120 אלף) ורונאלדו (1.3 מליון). אז השניים הראשונים הגיעו אלי, ואחרי שרונאלדו הסכים כבר וחתם על החוזה, הוא הופיע פתאום אצל אספניול!!! מה קורה פה...?

Benn Is Kane

New member
סליחה, כן?

אף אחד, מעולם, לא יתבלבל בין הפאשיסטים לבארסה...!!! ועכשיו ראיתי שהוא פתאום מושאל לאספניול ואני משלם את כל השכר שלו. אני לא יודע מה קרה, אבל זה ממש ממש מוזר, וממש ממש מעצבן. שלמתי 1.5 מליון, החתמתי שחקן לשנה וחצי (סוף העונה הזו והעונה הבאה), אני משלם לו יחסית הרבה, ואני מקבל אותו רק לעונה אחת, שבה הוא יהיה פחות טוב ממה שהוא עכשיו
.....

למעלה