אחלה קאבר

Doriiin

New member
מישהו שר ליליאן...באמת שר טוב רק שזה גם מצחיק

באותה מידה.. תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=ZAVzmoknHY0

piegirl1

New member
בחור חמוד אבל דייב הוא לא..

אני לעולם לא אבין אנשים שמעלים סרטונים של עצמם שרים, בעיקר שהם לא כאלה מוכשרים.. אם אתה רוצה שהסבתא בפלורידה תראה אותך, תשלח לה קלטת וידאו או קובץ במחשב.. והשיר "ליליאן" הוא מקסים.

Doriiin

New member
אומנם לא דייב אבל שר יפה..

ובאמת שצריך אומץ(!!!) להעלות סרטונים כאלו לרשת..מזלו שלא קטלו אותו או ירדו עליו

piegirl1

New member
קאבר חמוד

אני מעדיפה גרסאות שונות מהמקור, כמו הגרסה שהעלת. יאללה שרשור קאברים!

Another Girl

New member
נצל"ש - שבתי!

היה לי אחלה של שבוע בברצלונה, אבל היה טוב לחזור, האמת.
בכל הטיול הזה היו גם כמה חוויות קטנות שקשורות לדפש, תאמינו או לא. 1. שמעתי דפש פעמיים כשישבתי בבתי קפה (שונים), שזה יפה, כי לא שמעתי אף להקה אחרת פעמיים כשהייתי שם. הפעם הראשונה הייתה Sinner In Me בגלידרייה והפעם השנייה (והשלישית) הייתה עם Wrong, שנוגן פעמיים (!) ברצף בבית קפה. 2. הסיפור המעט משעשע יותר - ביום הראשון לטיול (שאגב, לצערי היה מאורגן
) המקום הראשון אותו הביא אותנו אליו המדריך היה האיצטדיון. בהגיענו לאיצטדיון ראינו שמתבצעות שם עבודות הכנה ובמה שהוקמה שם. המדריך הזדרז להסביר שמדובר בהכנות לקראת הופעה של דפש מוד שתתקיים שם עוד כמה ימים. כמובן שישר נזעקתי בחרדה במקומי וניסיתי לשחזר איפה הם מופיעים בימים אלו ואם זה נכון למה לעזאזל אני לא יודעת מזה. מובן שווידוא זריז עם מקורותינו בארץ העלה שעכשיו הם בכלל בפלורידה ושהאימבציל הקטן כנראה התכוון לקולדפליי. למרות שלא מדובר בהכנות לדפש, הנה תמונה שהצילמתי, של האצטדיון - מתאים גם למעריצי קולדפליי.

piegirl1

New member
welcome back!

העם דורש עוד תמונות! העם מקנא ומקווה שגם הוא יגיע לברצלונה החודשים הקרובים..

Another Girl

New member
הבעיה היא

שיש למעלה מ-300 תמונות מהטיול...
יש לי בפייסבוק (למי שנמצא אצלי ברשימה) ואולי אני אעלה כמה יותר מוחר, אם ארגיש קצת יותר טוב.

piegirl1

New member
תרגישי טוב! יהיה נחמד לראות עוד

יש לי הרגשה שספרד היא מקום שיתחבב עלי מאוד (מולדת הטאפאס, בניינים יפים וזארה/מנגו..), אולי אני טועה אבל הספרדים מזכירים לי את האיטלקים במנטליות וזה מצויין.

ברוכה השבה../images/Emo140.gif

נשמע שהיה לך נהדר!!!! אהבתי .... איך בכל מקום דפש מתקשרים.

למעלה