אחלה פרק

• פותח הנושא lgmtk
  • פורסם בתאריך

lgmtk

New member
אחלה פרק../images/Emo26.gif

היה קטע בתחילת הפרק עם מה שנימון אמר שקרעעעעעע אותי חבל שאני לא זוכר. נימון תמיד אומר דברים מצחיקים
חוצמזה שאר הפרק עם טריילמון היה בסדר-לא יותר מזה.......

CoolBoy14

New member
אולי התכוונת לזה...

שכשהילדים הלכו אז הוא אמר "אולי אנחנו מסריחים"

יאקומו

New member
"אם הוא היה אומר לך לגלח את הראש

ולרוץ במעגלים..." גם אני אהבתי את הקטע של "אולי אנחנו מסריחים?" (פאטמון: "אבל אני חדש..."!). נימון לא קשור לכלום! לא בקטע של העלילה, אלא שהוא פשוט זורק פה ושם מילים שמפילים שם את כולם (הוא סתום...
) כאילו הוא בכלל לא מקשיב להם! כבר אמרתי- אני מעדיפה אותו מאשר את בוקומון בכל יום! מחר יהיה פרק שאני בטוח יאהב!!! פרק שכולו קוג'י וטאקויה!!!!
התגובה של זי, ג'יפ וטומי (רק לו אין כינוי...) על ה'מוות' של טריילמון קרעה אותי!!!! לג'יפ ולזי נהיה פה מעויין!
ולכולם היו עיניי נקודות!!! הפרק הזה היה מצחיק! לא משהו, אבל מצחיק!

CoolBoy14

New member
נימון תמיד מצחיק...../images/Emo3.gif

אין משהו שהוא אומר ואני לא צוחק ממנו

נימון חמוד!!^_______^

זה היה קטע מצחיק לאללה!!!! אבל לא היה ממש משהו ששווה לזכור,חוץ מזה שאופנימון נמצאת בכוכב השחר העולה..

blitzmon

New member
שששששששששששששששששששששששש

אתם הורסים לי!
הלכתי לישון אצל חבר (אני ועוד שניים) וקמתי בשתיים-עשרה. מה שאומר שגם הפסדתי את הפרק וגם את ההקלטה. למזלי, יש שידור בארבע בצהריים. ואגב, בקשר לנימון, יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מת עליו! כל משפט שלו מפיל אותי מצחוק! הוא סתם דמות רקע כזאת, אבל הוא מצחיק לאללה! והוא גם נראה חמוד! בואו נודה שבלעדיו בוקומון היה שווה לתחת, בגלל שרוב הקטעים המצחיקים של בוקומון הם שהוא יורד על נימון (חוץ מהלידה). נימון אדיר! אדיר! אני חייב לקבל אחד! מאיפה משיגים כזה?

למעלה