מה אתה אומר?... ועוד בשעה כזאת?..
בקר טוב לכל העירקים באשר הם... הורדתם את הפיג'מות?... אני עדיין לא. אאבל בשלבים לאט לאט אתפשט לפניכם את יציר האלוהים הזה אני לא חושפת אבל יש לי סיפור אמיתי לספר לכם. אתמול עברתי חוויה מה אגיד לכם בגיל 52 לעבור חוויה כזו זה לא סתם כנראה יש מסר ושליחות בזה. וכך היה. ידיד שלי מהישוב בו אני גרה נמצא בהליכי גירושין נפגשנו איפה?. במרכז בסופר והוא הזמין אותי אליו לקפה . טוב הגעתי בבקר בשעה 10. וכטוב ליבי בקפה . הרגשתי לחץ והתפנתי לשרותים. אני באה לפתוח את הדלת ואיזהפדיחההדלת תקועה... בראשי עברו מחשבות קלסטרופוביות אבל התחזקתי וקראתי לו . רגע אמר לי אני הולך להביא את הארגז כלים מהאוטו. בנתיים הבטתי בנוף החדרון . לא משהו אמרתי וניגבתי את זיעתי בנייר טואלט. הגבר הגיע והחל לדפוק ואני כמבינה עניין אמרתי לו נסה עם מברג חבל שהדלת תשבר. והוא ניסה וניסה ... זה לא הלך. בקיצור הצעתי !גבר... בוא לחלון מסור לי את המברג אנסה אני מהצד השני של הדלת לפרק את הצילינדר .. בחלון יש רשת ובעזרה משותפת פירקנו את הרפרפות מהזכוכית ואת הרשת ובידייי הענוגות החילותי לפרק את ... מה לפרק?. זה לא זז אין אפילו סימן לחריצים סתום דלת בתולית אין יוצא ואין נכנס ואני עם תושיה... מציעה בוא לפה אולי כוחך יעזור והבחור נכנס בעזרת סולם דרך החלון חשבתי נו רזה כזה 185 לפחות כל רגל שלו ארוכה כאורך הגלות מכניס רגל ומעביר את השניה בקלות, רקדן בלט וככה שנינו בחדרון לבד ובראשי מחשבה נו... אולי נעשה משהו אם כבר שנינו ביחד... אבל הכל נשאר בראש... הבחור עדיין סובל אולי.... ועיניו מתמקדות לי בחזה אבל שום כלום... אני נושמת והחום עולה ואני מתארת לעצמי שהוא סובל... אבל אף מילה הוא ממשיך בעבודתו... וזיעה ניגרת על החולצה שלו כתמים כתמים שמע אני מציעה אין ברירה כנראה אצטרך לצאת דרך החלון. הוא ברגלי אבא ארוך רגליים יצא בקלות ואני מתפסת על כיסא השרותים ועל הניאגרה ורגל אחת בחוץ. אבל אוי כל הגוף נשאר עוד בפנים ואיך יוצאים ?. ומהצד השני לפחות 2 מטר גובה. חלון 50 על 50 ס''מ?. והוא בהוראות מבחוץ... ומזל ששעת הבקר ואין שכנים נמצאים כי אחרת..... לפיספוסים היה מתחרה.... ואני תקועה לא פה ולא שם. ככה באמצע מה אגיד לכם?. אמרתי על החיים ועל המוות אם אפול?. הוא תופס אותי ואז מה כבר יכול לקרות?. מזמן כבר לא נפלתי על איזה גבר.... ובעודי מתאמצת... אחזתי בשתי ידי חזק והורדתי את ישבני ואת ראשי העברתי מעבר לחלון. עכשיו אני במצב שפגאט... רגל פה ורגל שם למעלה. והוא אוחז ברגל בחוץ ולא יודעת איך... החלקתי החוצה כמו תינוק לזרועותיו מזל שירדתי 10 קילו... המסר?... לא שכחתי . כשיש מצב לחץ?.. הכל אפשרי גם לצאת דרך חלון חדר השירותים. מה תגידו עכשיו?.... לא חוויה?... .