אחלה פורום

Vdrums

New member
אחלה פורום../images/Emo45.gif

אני לא סובל כדורגל אבל פה אני יכול להגיד אדום עולה Forza FERRARI!!! שכל אחד ירשום איזה קבוצה הוא אוהד

byoss

New member
אוהד את

חואן מונטויה וקבוצת מקלארן בגלל מיקה אבל הוא כידוע פרש

rubber duck

New member
מקלארן מקלארן מקלארן

עוד מימי סנה / פרוסט נהג : קימי ריקונן ( וגם את מונטויה ) שרון

plagiarist

New member
אני אוהד של דה לה רוסה

ולכן הייתי אוהד של אראוס ז"ל (בינתיים) ויגואר. אבל אני חולה על מקלארן. (וממש במקרה דה לה רוסה הוא נהג המבחן שלהם...)

giladk7

New member
אוהד של דה לה רוסה

גם אני אוהד של דה לה רוסה. זה די מצחיק כי אני אוהד אותו רק בגלל שהוא נולד באותו תאריך כמוני.

rubber duck

New member
ועכשיו יש כבר סקר רשמי

של הפורום איזו קבוצה את / אתה אוהד / ת אז קדימה להצביע שרון

Vdrums

New member
חחחחח נכון לעכשיו

רק אני הצבעתי אז יש 100% לפרארי...

talking heads

New member
פרארי, ומונטויה.....

ויש כמובן את באטן... יש למישהו מושג איפה הוא סיים?

אין, פשוט אין על...

ט ו י ו ט ה ! ! ! ועל מיקה סאלו במיוחד! ואדי ארווין המניאק שגנב לו את הניצחון בגלל פרארי הטמבלים האלה והפקודות של מנהל הקבוצה ז'אן טוד, מיקה לא ניצח ב-1999 במרוץ אחד (אני לא זוכר את שמו) והרסו לו את הקריירה. רק לשם כך שתקנאו
, אני נוסע השנה לנירבורגרינג לראות את טויוטה מנצחים. כמובן שאבקר בנירבורגרינג העתיק וספא העתיק השוכן בקרבת מקום. הכרטיסים הוזמנו לשיקיין המהיר. ד"א, למה כולכם מדברים כאן? קפצו מיד לאתר www.formula-1.co.il ותראו מה זה פורום פורמולה 1 אמיתי. והאנשים שם מבינים הרבה מאוד. במיוחד כיף לשמוע את הסיפורים על ההיסטוריה של הפורמולה 1. וד"א, פורמולה 1 קיימת יותר מ-50 שנה. כפי הידוע לי, התקיימו גם בשנות ה-30 מירוצים, אך הם התקיימו שלא כחוק.

fireworks

New member
פרארי האדומה הגדולה

לפרארי יש את מספר האוהדים הגדול ביותר בעולם. כשהייתי במירוץ בקנדה היה נחמד לראות את ברכת השלום של אוהדי פרארי לכל אוהד אדום באיזור. אישית הייתי שמח לראות הצלחה של אחרים על שומכר-בריקלו או מונטויה למשל.

למעלה