אחלה סדרה

sky20001

New member
../images/Emo187.gif חולה חולה חולה על...

זאת לא סדרה סבבה זאת הההההה סדרה. אני חולה על הסדרה הזאת. היא פשוט לימדה אותי המון דברים בזוגיות שלא ידעתי,לא על עצמי (כמה שאני לפעמים נודניקית ומלחיצה בזוגיות),ולא על הגבר שאיתי (כמה שהוא צריך לנשום לפעמים וכמה שזה מלחיץ אותם שיש עוד מישהי שיושנת איתם במיטה). זאת פשוט סידרה מעולה. אני לא מפספסת אף פרק (אפילו לא את השידורים החוזרים). וחוץ מזה שאני חולה על אסי כהן ההורס...פשוט סקסי בטרוף...

ד נ ע

New member
../images/Emo18.gif אין ש.ח בימי שבת !

היה בהתחלה, אבל אז ערוץ 10 שמו ביום שבת סרט אקשן במקום הסדרה. כך שבנתיים אין שידורים חוזרים. אין מה לדאוג, בתום הסדרה אני בטוחה שישדרו אותה שוב, גם בגלל שהיא כל כך מצליחה וגם בגלל שפשוט שווה לראות אותה שוב

abcd123a

New member
תגידו אני ואתם ראינו את אותה סידרה?

מי העילג שכתב את התסריט הזה ? כל העסק מזכיר איזה דיאלוג של הוא והיא מעוד איזה מדור דפוק בלאשה חברה תרדו מהעץ

Avital301

New member
כבר כתבו לך...

זה כזה שקוף שבחיים לא היה לך קשר רציני עם בחורה. פשוט עצוב עד כמה אתה מחפש תשומת לב - אם אתה כל כך לא נהנה מהסדרה, תסביר לי למה אתה חוזר ונכנס לפורום? אגב, אם כבר מדברים על אנשים עילגים, ספרת את מס' שגיאות הכתיב שהיו לך בהודעה הראשונה? לך תמצא איזה משחק טוב לשחק בו...

abcd123a

New member
למה כולם חושבים ככה ?

למה כולם חושבים ככה בצורה שלילית ומאיפה לכם שלעולם לא היה לי קשר ? למה אף אחד לא חושב שהמצב הוא הפוך שהיו לי כמה קשרים ואני פשוט מנסה להציג רעיון חדש הרי כל השירים והסיפורים בעולם שמדברים על אהבה מציגים אותה כדבר יפה ומדהים חוויה חד פעמית שיש לשמור עליה אז למה קיבינימאט זה צריך לכאוב ? הסיבה שאני כאן היא פשוט כדי למחות על חוסר צדק אתם מדברים כאילו דנה המציאה את הגלגל מחדש הם בסך הכל עשו עוד סידרה שרבים עשו קודם פשוט בגלל שהם לא דנה מודן אף אחד לא שם עליהם ומכל ההתלהבות נובע סתם ריח של צביעות . אבל למה אתם מקשיבים לי מישהוא קרה את הביקורות ? (ואני לא מתכוון לצבועות אלא לאלו היותר מקצועיות) והנה סתם עוד משהוא קטן לגבי האיכות ראיתי כאן ובעוד כמה מקומות אנשים שביקשו שיוסיפו להם כתוביות כי הם לא מבינים מה השחקנים אומרים אם הסידרה כל כך איכותית איך שהם לא השקיעו בטייפ טיפה יותר איכותי הרי בסך הכל הכתוביות נועדו ללקוי שמיעה וללא למאותגרי הקלטה והנה קניתי מילון וכבר אין לי שגיאות כתיב

למעלה