אחלה סדרה

דבשוש

New member
אחלה סדרה

ראיתי עכשיו בהוט ויאודי את העונה השלישית יש את העונות הקודמות גם בויאודי כי לא מצאתי.. ולגבי הסידרה..היא לא ממש משקפת את המציאות..כי אני לא מאמינה שהלסביות הן כאלה..לפחות לא ממה שאני ראיתי..ואני לא באה מהעולם הזה אבל בהחלט סדרה מגניבה

באמת סידרה טובה אני אהבתי

מאמי למה את מתכוונת שאת רושמת "..כי אני לא מאמינה שהלסביות הן כאלה.."?

cherry32

New member
גם אני וגם אני

הייתי אצל ההורים שלי 3 ימים הם טיפלו לי בבנות ואני חרשתי על כל העונה 3 ואת צודקת זה לא משקף מציאות אם כן...מחר אני נהיית לסבית
(המציאות קצת יותר אפורה)

דבשוש

New member
אכן

כן זה בדיוק מה שאני אמרתי... לקחו שחקניות הכי סטרייטיות שיש לשחק לסביות אז זה קצת לא ריאלי..אבל נהניתי לראות בכל זאת וגם אני לא בקטע :)

cherry32

New member
דווקא השחקניות מאוד משכנעות

ויש שם גם שחקניות לסביות והכי חשוב שיש שם את שיין

Shiri from the block

Active member
תלוי מי לדעתי למשל בת' ממש לא משכנעת אותי בתור לסבית. אבל טינה, מרינה, ג'ני והלנה הכי משכנעות לדעתי.

Shiri from the block

Active member
היא לגמרי לא משקפת את המציאות. כבר כתבתי על זה פה בעבר. בסדרה כל אחת שם ניהיית לסבית, איזה שטויות. גם הבנות הכי סטרייטיות פתאום לסביות? ומתוך 6 עונות לא היה סיפור אחד שבו בחורה רצתה מישי ולא קיבלה אותה מסיבה כזו או אחרת.. זה כאילו היה happy ending לרוב הדמויות ברוב השלבים של הסדרה (כאילו, גם אם היו פרידות, בכל זאת אותו זוג בנות היו ביחד.. אז היה את הקטע של הפי אנד)

דבשוש

New member
נכון גם ממה שאני ראיתי

אמנם ראיתי רק את העונה השלישית בויאודי אבל כן הכי לא משקף... מי שם באמת לסביות?(מעניין) ולגבי שאר העונות מאיפה אפשר להוריד? כי ניסיתי באימיול וזה לא מוריד..יש לכם קישורים טובים ליתר העונות?

יש ויש

אחלה סידרה ויש הרבה מן המציאות, אבל מקצינים שם כאילו כל הלסביות בוגדניות ומתחילות עם כל אחת.

למעלה