אחלה מפגש

NoKi2sh

New member
תעדכנו קוריצות

מה היה? רציתי לבוא גם!!!!(אבל לא קבילתי מסר...) ספר ספרו

חחחחחחחח

מהערב הזה צ'יטה לא יזכור לא ששרפו את נריסה, לא ליקרים הוא יזכור ת'טחינה.. משהו אתה }}{{

טחינה באבטיח?

פספסתי משהו אחרי שהלכתי?

אני לא ראיתי את זה אבל

צ'יטה כל כך התלהב מהטחינה שאולי היא הגיעה לו גם לאבטיח לא יודעת :/

זהו. התפכחתי מהחמוציות, סססאמאק

24 שעות לקח לי. אלוהים אדיRים, פרח, מה שמת שם? היה כיף לפגוש את אלה שלא הכרתי קודם ועוד יותר אפילו את אלה שכן. היה משונה לעשות ל"ג בעומר בסלון מאימת השכנים. היה מסוכן לנסוע הביתה... תודה למארחים המקסימים, תודה למארגנת הכוסית, תודה למורה המלומד בקורס ההצלפות הפרטי, תודה לתחת המתלמד :), ותודה לטחינה שהביאתני עד הלום. אה, ונריסה ואוליב - שתישרפו.

אוףףףףףףף סופסופ!!!

סופסופ הצלחתי לפלס את דרכי למחשב בין ערמות הילדים.... תודה לנריסה וברק היה מדהים ואפילו שאלו אותי מה זה הסימנים העגולים על הגב (כי שכחתי מהם בכלל....) אז תודה לזה ששרף אותי ותודה על האירוח המדהים נהננו.

נריסתנו

ולכל כל הנוכחים והנוכחות היה ממש כייף לראות את כולם לחבק פרצופים ישנים ומוכרים ולהכיר חדשים אווירה נהדרת צחוקים אוכל טעים בייחוד הקינוחים וC הCיאים המתכון המנצח של נריסה וזית על האש בניצוחו של גידי שלא לדבר על העקידה של אותן נפשות ממש שקדמה לכך בניצוח של דאן קאפ והארות ובאורים חבל של הבאתי מחברת
ובקיצור מתי שוב????????????

shiri7

New member
היה כיף ../images/Emo13.gif

תודה לנריסה ולברק על הארוח, תודה למדגימים על ההדגמות (ועל האומץ
) היה נעים מאוד לראות פרצופים שלא ראיתי המון זמן, וגם להכיר כמה חדשים. תודה רבה!

למעלה