אחלה מפגש

nerissa

New member
ברק ואני אהבנו לארח אתכם

בשיא הכנות! וזה יקרה שוב
ואני מסתובבת כמו טווסה עם ציורים יפייפים על הגב!
..רק צריכה להתרחק מגופיות וחולצות חשופות איזה יום-יומיים
מתי אתם באים שוב??????????

לולה 123

New member
../images/Emo25.gif

אמאלה , יש כאן טווסה לא קשורה
כן ,היה כיף ומקווה שיהיה שוב בקרוב (ואפילו לא צריך לחכות ללג בעומר למדורה
) נשיקות... ותמסרי דש וחיבוק לברק

alexandron

New member
אני אישית אבוא מתי שתרצי

עוד התאהבות, מה יהיה איתי?! חיבקוק

א פרח

New member
בוקר טוב וסופ"ש נעים ../images/Emo140.gif

תודה לנריסה ו ב' על האירוח ושנתתם לנו לבלגן לכם את הבית בלי להניד עפעף. תודה לאלכס על הקינוחים המדהימים ולפלף על הפלאן המוצלח כתמיד. תודה לכולם על החיבוקים וההרגשה הטובה והכייפית אז מתי ניפגשים שוב?

nerissa

New member
היום? ../images/Emo6.gif

שתדעי לך שאני הולכת להסתובב מסטולית לפחות שבוע מהליקרים שלך! מוכשרת שכמותך! את צריכה לעשות את זה מסחרי!

ציטה 2000

New member
לנריסה וברק

למרות שהגענו מאד מאוחר למרות שזו פעם ראשונה שאני פוגש כמה וכמה האירוח...... אוח אוח אוח. איזה אירוח מכל הלב והנשמה. פשוט מקסים פשוט ערב מקסים פשוט תודה רבה את מקסימה נריסה, למרות שאת זה ידעתי כבר קודם. כן ירבו }{

מצטרפת לתודות ../images/Emo9.gif

האמת שבהתחלה נלחצתי טיפונת מזה שאני לא הכרתי אף אחד/ת, אבל אתם פשוט מקסימים. גורמים להרגיש בבית בשניה. nerissa וב' תודה לכם על אירוח מכל הלב. היה ממש כיף ותתחדשו על הבית היפיפה. א פרח שגרמה אפילו לי לשתות, פשוט לא עמדתי בפיתוי עם ליקרים כאלה טובים ראויה שחרבשה לי את הראש חח הרגשתי כמו חתול עם פרוטקציה C עם חיבוקיה החמים ומגפיים שחבל על הזמן מזמן דאן קפא ופלאפ על הדגמות הקשירות (היה מאוד יפה ומעניין) ועל הטובה האישית שעשו עבורי ובכלל, היה כיף להכיר :) אה ו... נו.. זאתי... איך קוראים לה? בלגאנוצ'קה וצ'יטה שסופסוף באו :) שמחתי מאודד לראותכם אחרי חודש. בקיצ.. יאללה, מתי מארגנים שוב? רוצים לבוא אלי? אבל רק אם לא תבהילו את השכנים חחחח

../images/Emo12.gif }{ בחזרה

הם גנבו לי את הסמיילי המסמיק פתאום אז אני מסתפקת במופתע :) אולי זו חיבתנו המשוטפת למתמטיקה ?... אולי... בכל מקרה, היה לי כיף מאוד }{

G I R L P

New member
יאאאאאאאאאאאאא

שיט דאמט סעמק ראבו העולם הזה!!! היה קטע לסבי ולא הייתי שם???? ועוד עם ראויה???? יא!!! נבלות כולכם! לא כותבת יותר בפורום הזה!! (חצי שעה זה מספיק עונש בשבילכם).

איזו התרגשות...

אז אם אני אספר שהיא רק ליטפה לי את הראש את תתאכזבי? טוב אז נספר את האמת שבכלל היתה אורגיה המונית והפסדת בגדול!!

G I R L P

New member
היית מתה לאורגיה המונית

וגם אם היתה--->>> כשאני שם זה לא זה!!!!

אורגיה-

"מסיבת הוללות עם פריצות מינית" בהגדרתי הייתי מוסיפה "הכוללת יותר משני משתתפים". באמת שאני לא אוהבת אורגיות..

המממ כן :)

לפחות בהתחלה, ואז אפשר לעשות מבחני קבלה לצלע שלישית לזמן מוגבל. מה לא רואים? אני בחורה שמרנית מבית טוב.. אני אפילו אחייך כדי שתאמינו לי :)

G I R L P

New member
יאללה, בינתיים

ההוא>>>>
מחכה לך עם החבלים.... שאוכל לבצע הכרות מעמיקה איתך....

למעלה