אחלה לילה לכולם

gils33

New member
אחלה לילה לכולם

נכון - כמעט בוקר. לא הייתי כאן המון זמן,לצערי נפלתי למשכב בצורה מאד רצינית,אבל הנה סיימנו,חזרנו,עדיין קצת כואבים, אך עם המון אנרגיות חיוביות,רצון להמשיך קדימה ולהשאיר את העבר מאחור והעבר קשה,תאמינו לי. אז זהו רציתי להגיד תודה שהבראתי ואמשיך להבריא, תודה על השיגרה שקיימת ביומנו,תנסו לא לשבור אותה יותר מידי, רק שקורה משהו לומדים להעריך את השגרה,לדעת אותה ולקבל ולהגיד תודה עליה. תודה לאישתי המסורה, תודה לילדים שעברו יחד איתי מצב לא פשוט, תודה למשפחתי ובמיוחד לאחותי שלא עזבו לרגע, תודה לשכנים,לחברים אהובים שבעת צרה נתנו את כל כולם כמו תמיד עבורי, תודה על חיי,על ימים נוספים ללא כאבים. זוהי תודה אמיתית מעומק הלב על עצם הוויתי. תודה.

kikona126

New member
רפואה שלמה ../images/Emo24.gif

היה ממש מרגש לקרוא את ההודעה שלך. אני מצרפת לך קטע שאני אוהבת מאוד... תקרא אותו, אני חושבת שמה שהוא יגרום לך להרגיש הוא שונה ממה שהוא גרם לי להרגיש אחרי הכל בזמנים שונים, למילים יש משמעות אחרת בשבילנו... --(ולכל מי ששואל על ה
חיבוק זה חיבוק! לא אוהבת את זה של
) אוף כבר שעה שאני מנסה לצרף לך את הקובץ, וכל פעם מעתיקה את ההודעה מחדש.... אני אנסה להעביר לך אותו בדרך אחרת...

kikona126

New member
רפואה שלמה ../images/Emo24.gif

היה ממש מרגש לקרוא את ההודעה הזאת. אני מצרפת לך קטע שאני אוהבת מאוד... תקרא אותו, אני חושבת שמה שהוא יגרום לך להרגיש הוא שונה ממה שהוא גרם לי להרגיש אחרי הכל בזמנים שונים, למילים יש משמעות אחרת בשבילנו... --(ולכל מי ששואל על ה
חיבוק זה חיבוק! לא אוהבת את זה של
) אוף כבר שעה שאני מנסה לצרף לך את הקובץ, וכל פעם מעתיקה את ההודעה מחדש.... אני אנסה להעביר לך אותו בדרך אחרת...

gils33

New member
תודה לך../images/Emo24.gifהייתי זקוק ל -../images/Emo201.gif

המאמר כ"כ נכון ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת המון אהבה,המון בריאות לכולנו אנחנו ממשיכים קדימה בלי להסתכל לאחור

MAGIC39

New member
היי גילס.../images/Emo24.gif

ריגשת אותי, אך החלטתי להיות מיוחדת בשבילך ועבורך ולהעניק לך את החיבוק החם שלי בערב ראש השנה. ליבי איתך ומאחלת לך שנת יצירת בריאות מופלאה. חיבוקים.

למעלה