אחלה להקה

sok777

New member
א', אני מסכים איתך שלהקה מצויינת

ב' - באופן יחסי לא שומעים מהם כמו בעבר. אבל הם עובדים על אלבום חדש שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה.. ברבע השני של 2008. חוץ מזה הם כבר אמרו שהם יופיעו בפסטיבל שיהיה בטורונטו.. חוזרים לזה לאט לאט. אתה מצטרף אלינו לפורום?

Lundon

New member
../images/Emo60.gifונראב לי

שבישראל לא מכירים אותם הרבה, יודעים רק על השיר WONDERWALL וSTOP CRYING YOUR HEART OUT בגלל אפקט הפרפר חחח.... בגלל זה שמצאתי הפורום הזה היה הפתעה בשבילי!! אנחנו צריכים עוד אנשים שיצרפו לפורום !!! אני לא מכירה ישראלים שאוהבים אותם כמו אנחנו

Berliner star

New member
לא לא, אל תגזים..

מכירים את אואזיס בארץ.. גם אם מכירים רק את שלושת השירים האלה, לא חושבת שיש הרבה שלא יודעים מי אלה אואזיס.
ומכירים אותם מכל מני סיבות, לא בגלל השירים האלה או אפקט הפרפר

sok777

New member
גם כן וגם לא

זאת אומרת, אני מאמין שאם תשאלו את הרבה אנשים בין הגילאים 15-30 אם הם מכירים את הלהקה אואזיס, אני מאמין שתקבלו חצי שיגידו כן. אם תשמיעו שיר, לדעתי אפילו 60% יגידו כן. יחסית ללהקות מחו"ל שעושות סגנון שהוא לא פופ או ראפ יש הכרה די גדולה לאואזיס. לא רעה. עדיין לא ראויה כמו שמגיע ללהקה, אבל בכל זאת. אפקט הפרפר למעשה סיבה די ענקית שהרבה אנשים מכירים את אואזיס. זה די מוכח. כלומר, בארץ. יש מלא אנשים שהתחילו לשמוע את אואזיס ככה, או שהכירו כמה שירים של אואזיס ככה. מצד שני משמיעים אואזיס גם ברדיו וכד'.

למעלה