אחלה יש לי כרטיס!

romens

New member
אחלה יש לי כרטיס!

יש לי כרטיס לקונצרט הרוק בחיפה!!!! יאא איך אני כבר מחכה לזה ( אבל למצדה יותר =] )

handlessman

New member
וואי איך כבר נלחצתי...

כשראיתי את הכותרת של ההודעה, חשבתי שאתה בא להגיד שיש לךך כרטיס למצדה... וואי ברגע שיהיו פרטים נוספים על מצדה ורשמית יהיה לקסטל כרטיסים... אז אני אתחיל לשבת להם על התחת עד שהם מסכימים לפדות לי את הכרטיס המבוזבז שיש לי בעבור כרטיס להופעה בסוכות

lile0

New member
מי מופיע שם?

ואיך שיש כרטיסים למצדה, תודיעו לי!

romens

New member
זה ההפעת והשעות

18.00 - סינרגיה 18:30 – הדורבנים 19:15 – דין דין 19:45 – אייל גולן 20:30 – הראל מויאל 21:15 – שי גבסו 22:00 – הפרויקט של עידן רייכל 22:45 – עברי לידר 24:00 – היהודים 01:15 – נינט 01:45 – משינה 03:00 – אביב גפן 04:00 – מוקי 04:45 – בית הבובות

handlessman

New member
טוב אז צדקתי בכל מי שאמרתי...

חוץ ממוניקה סקס... ישנים ישנים אבל טובים

handlessman

New member
סומכים על האדומה (גם בשיער) שלנו...

ממממ בוא נראה מי כבר יכול להופיע שם?? היהודים, עברי לידר, אביב גפן איכשהו, מוניקה סקס, משינה, אאממממ לא עולים עכשיו בראש עוד רעיונות, כבר יומיים רצופים שקמתי ב-6 ואני הרוג מעייפות והמוח שלי לא מתפקד... הייתי רוצה שיביאו לארץ עוד להקות רוק לועזיות! כמו Blackfield (בסה"כ צריך להביא את סטיבן ווילסון כי אביב גפן כבר כאן, אהה ואת Illusion Quartet הלהקה שלהם), System of a Down, ועוד כל מיני...

romens

New member
חסר לך שלא

צריכים לבוא כל הפורום! ולשבת על השורה הראשונה חחחח ענבל ושרית זוכרת איך שיגעתי אתכן בקשר לזה ואיך טיפלתי בזה בכךש רצתי לתפוס את המקום מול דויד ואז ענבל העיפה אותי בגלל שהיא רצתה לשבת ליד שרית ואני יש לי לב טוב אז עברתי מקום ליד.... מה שכן אני כבר מכין את הבגדים החמים לשם! =] = ]

lile0

New member
אז הפעם

אתה יושב מול דויד

handlessman

New member
אמממ סליחה...!

רונן לפחות ישב איכשהו קרוב לדויד, אני עוד בכלל לא...! אז אולי... נעשה ככה... נבדוק איפה הכיסא ממוקם על הבמה, נעביר לאורך כל האמפי קו אמצע, ושנינו נשב משני צידי הקו...! מה דעתך?

handlessman

New member
יום גיבוש עם הכיתה...

יש את זה כל שנה בבצפר, מה לכם לא היה??? אנחנו נוסעים לשפיים

למעלה