אחלה הופעה הייתה :)

yaareit

New member
אחלה הופעה הייתה :)

מישהו זוכר את השירים שהיא ביצעה?:)

הראשון,תזכירי לי..

שהפזמון שלו הולך ככה: "כי אני רוצה עוד נמאטס כבר כל לילה לעמוד מהצד" זה?

N o l o g o

New member
ללירון [המנהלת] יש את הפלייליסט

מחר או כשיהיה לה זמן אני מניחה שהיא תעלה אותו עם סיכום..=)

f u c k you

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אמנם נתת קישור לכתבה

אבל לא תמיד כולם נכנסים אני חייבת להעתיק לכאן את הפסקה האחרונה : "מה שעוד קיבלנו, זה את החוצפה הרגילה, של איזה קבוצה, אני לא יודעת אם זו אותה קבוצה כל פעם. אבל תמיד יש את הקבוצה של הבנות שיושבות כמעט על הבמה, צועקות ומפריעות (כן, מפריעות) למהלך ההופעה. כשהגעתי עם חברה שלי לתמונע היא רצתה שנשב מקדימה, ואני סרבתי, אמרתי לה שהיא כבר תבין ולא לקח הרבה זמן עד שהיא הבינה. הפעם, אחת או שתיים מהחבר'ה פשוט הניחו את רגליהן על הבמה כאילו מדובר בשולחן בסלון בבית שלהן (וגם זה בבית של סבתא שלי נחשב הפקרות). כששילה חזרה להדרן היא אמרה לזוג רגליים "ראיתי שליליאן ביקשה ממך להוריד את הרגליים". ובתגובה קיבלה צעקות וצחקוקים של "מלשנית", והגיבה ב"ואת חוצפנית". למה זה צריך להגיע לזה?" ההתנהגות המבחילה הזאת של קבוצת הבנות האלה, אני ראיתי בעצמי ואפילו הערתי לאחת מהן ומה שהיא אמרה לי זה 'לי אין בעיה עם זה ולשילה אין בעיה עם זה' את יכולה להסביר לי איך לעזאזל לשילה אין בעיה עם ההתנהגות המכוערת שלך? אני לא מבינה איך אתן מתנהגות כך אני כותבת את זה כאן כי אני כמעט בטוחה שחלקן קוראות ואולי אפילו כותבות בפורום. אתן באות להופעה מתיישבות לשילה על הפרצוף ומתנהגות כמו בהמות בשביל מה? אני פשוט חייבת להבין... מלבד חוסר הכבוד לשילה ובכלל לאדם שמופיע, אתן מפריעות לכולם מסביב להנות. אנשים אתם ראיתם את זה? ז"א אני בטח לא היחידה...לפחות שילה העירה להן הפעם. מקווה שזה יפסק.

הפתרון מורכב

מאחר ואותה הילדה תשב לודאי באותו אופן גם בכיתה, מול המורה. כך שגם אם היא תופסת את התנהגותה כבלתי הולמת ולמרות זאת ממשיכה בשלה גם תחת סמכות רשמית, בסיטואציה שפוגעת בה ישירות (למשל ציון ב' בהתנהגות), מה ימנע ממנה לנהוג בדרך דומה בהופעת רוק?

זה לא אותו דבר.

בכיתה, מול המורה, הילדה חייבת לשבת. להופעה היא מגיעה מפני שהיא אוהבת את האמן ואת המוזיקה שלו, ובתכלס, מכבדת את האמן בזה שהיא שם. אם היא לא באה להופעה כדי להתרכז באמן, במוזיקה ובאווירה, אלא כדי לשוחח עם החברות שלה ולגרום לכך שבשורות הראשונות שומעים אותה לא פחות מאת האמן - אני לא רואה סיבה שהיא תהא שם, במיוחד לא בשורה הראשונה. רוצה לעשות רעש? בבקשה, שבי בבית עם הדיסק ברקע. או לחילופין, על המדרגות, או על הבר, או בכל מקום מרוחק יותר מהבמה, שבו לפחות האמן לא יצטרך לראות אותה מתחת לפרצוף שלו, מזלזלת בו.

S h A b i T

New member
היי היי, בלי הזמנות למדרגות בבקשה.

עלמוג. ../images/Emo99.gif

ההודעה הקודמת לא הייתה ממני. סתם להבהיר שהקשר ביני לבין שילה, הוא שנינו לזביות. גבריות.:O.

זה לא עניין של חייבת לא חייבת

זו פוזה, וכדי לשמור על אמינותה היא תתנהג כך בכל מקום.

בתור "ילדת שורה ראשונה"...

כבר די הרבה זמן למען האמת, אבל מהזן השקט שפשוט בוהה בשילה כל ההופעה...אני פשוט לא מבינה מה הפאקינג קטע. שילה יודעת להתמודד איתן, אז למה אתן לא?! ואני לא מדברת ספציפית על מאי שעשתה את הרעש הפעם, כי אני מניחה שבכל פעם זה מישהו אחר. אבל מה שבטוח, ילדונת בת 14, על מה את מתרעמת? שילה השתיקה אותה וזה הכל. לא כולם מגיעים להופעה בפוזה של השקט והדיכאון, ותאמיני לי שכשהקהל מורכב ומתאפיין בצורה המסויימת הזו כמו הקהל של שילה (ואני מדברת איתך על אנשים שהיו בהופעות שלה מהחדר של ספתא אפילו וממשיכים להגיע..ולא עליך שבטח גילית אותה לפני חודש וחצי...), אז פתאום כשמגיעים אנשים כמו בהופעה האחרונה...כאלה שהיו קהל וישבו יחד לפני שנה-שנתיים ופתאום בהופעה האחרונה הגיעו הרבה כאלה שלא ראיתי באופן אישי די הרבה זמן...אז וואלה, אפשר גם לשבת יחד ולהנות ולדבר קצת ו...(טם טם טם!!) אפילו לצחקק. אנילא מצדיקה את ההתנהגות של מאי, אני רק אומרת שאם שילה יכולה להתמודד עם זה....מי אתם?! וחוצמזה שהויכוח הזה הוא בן 4 שנים לפחות...אז חלאס. יום טוב.

gal1983

New member
אז את אומרת שזה בסדר ? ? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה השטויות האלה אם שילה ידעה להסתדר איתה אז זה בסדר ... דבר ראשון : אם שילה אמרה לה שהיא חוצפנית אז כנראה שהיא כבר עברה את כל גבול הטעם הטוב. האומן על הבמה בטוח לא צריך להתעסק בשטויות כאלה ואני לא רואה בכך הסתדרות של שילה. דבר שני : וואלה פגשה את חברות שלה אחרי 30 שנה שלא ראתה אותן סבבה שתעוף אחורה ותדבר איתן כמה שהיא רוצה ולא תפריע לכל ההופעה דבר שלישי : אם זה ויכוח של כמה שנים אז כנראה שא' מסכנה שילה ב' זה כנראה יותר מפגישה חד פעמית עם חברות שלא התראו שנים - חוץ מיזה ששמעתי כבר על זה בעצמי כמה פעמים אז יש פה בעיה שאתן צריכות לרדת לשורשה. דבר רביעי : אין חשיבות לכמה זמן מישהו אוהב את שילה או שומע אותה לסוגיה הזאת - אם הוא בא להופעה אז מגיע לו להנות ! (דווקא בהופעה שאני הייתי בתמונע לא היה כזה דבר) דבר אחרון : אני אומנם לא כותב פה הרבה אבל אני מתעסק הרבה עם הופעות ומוזיקה ( לפחות אחת שתיים בשבוע ) וכבר מזמן עברתי את גיל 14... אז לסיכום : יש לכם אומנית נפלאה מדרגה ראשונה - אל תתנו לה לסבול סתם ומשטויות... קצת רסן ...

טוב, אז בואו ניסחף עוד קצת...פאק.

ובזאת אני מסיימת את התגובות שלי בנושא.

למעלה