אחכה לך

Just לובלו

New member
אחכה לך

על מיטה גדולה עם מזרון נח ומצעי סאטן נעימים אחכה לך רטובה ערומה עיניי מכוסות וישבני מורם לאוויר. רגליי פשוקות וכשתיכנס בדלת תתקרב אליי באיטיות תקשיב לליבי ההולם בקצב מטורף תעביר אצבע מעמוד השדרה דרך כל חוליה וחוליה בגבי הרגיש למגע ידייך תתקרב לאוזני תנשך בתאווה את צווארי עד כאב! ואז אז תשאל "כמה התגעגעת"? וכשתצפה לתשובה בבקשה - החדר לתוכי אצבע ועוד אחת תגע שם, באותה נקודה תלטף אותה חזק ומהר תטריף אותי, תגרום לי להרטיב על אצבעותייך ועל הסדינים ואני בטח אתבלבל, תשאל אותי בשנית, בטון כועס משהו - "עד כמה התגעגעת"? אמשיך להשתולל, רגליי ירעדו מעצמם, העונג יתרכז כולו שם, ממש שם! אני מנסה לדמיין איך אתה מחייך ואינני רואה כמה שאתה בטח מבסוט מעצמך עכשיו. ואגנח, הו - ממש אשאג! כמו חיה בכלוב אבל חיה חופשיה. ואז, אז אשתחרר באורגזמה אחת, ועוד אחת. וגופי יתקשה להירגע, פניי יכוסו בחום, הציצים יהיו רגישים למגע והפיטמות זקורות וחמות "תתקרב," אלחש כמעט באובדן נשימה. אתה תיצמד אליי, עור גופך השחום יצמד לעורי הלבן, ביחד אנחנו אחד. אז עוד מעט, כשתבוא, אחכה לך...

שיגיע כבר...goooood ../images/Emo3.gif

מצמררת אחת
ממש מעבירה את התחושות בכתיבה

deerman

New member
אחכה לך

אחכה לך כבי את כל אורות חדרך ובואי למיטה שלנו בין סדינים צחורים ולבנים אחכה לך איספי אותי אל תוככך עמוק עמוק עמוק..ושנינו בין ישבן אדום ואיברים אחכה לך אחכה לך בקצה המיטה שט שט לקראתך, אהובה אחכה לך אחכה לל בקצה המיטה קח את הזיקפה עד כאב אחכה לך חורט עמוק בתוך תוכך את שפתייך פוסק המלווים אותו לתוכך אחכה לך לינוק עמוק ממערתך אגם האהבה שלנו רק לוגמים ואיננו רווים אחכה לך … אחכה לך להיאבק בתוך גופך וכך בשדה הקרב שלנו את תאוותי למצוא איתך, אהובה אחכה לך … מוקדש לאחת והיחידה..ואין בילתה....

סמוקה מעונג../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

יושבת ומחכה מותשת מתשוקה תגיע בדלת אפתח מפוזרת תיגע בי בלשונך ובידיך תאשר את התאווה ירכיי ירעדו ראשי סחרחר ונשאר כך עד יפציע המחר...

taltal0n

New member
כל פעם שאני קורא אותך, אני מדמיין....

אותך "מוגשת" למענו , כאילו שהטוסיק שלך מוגש על מגש של כסף "קח, פשוט קח , זה שלך" . וזה טוב , יותר מטוב , זה מעולה !!!!

Just לובלו

New member
רק העיניים

רק העיניים שלך שנפקחו בתדהמה והבחינו מה אתה יכול לעשות לי. אותן עיניים שראו איך דמעות מילאו את שלי, דמעות של אושר, שמחה ואהבה. והמבט החודר שלך, הפציע היישר לתוך ליבי, במסלול בטוח ללא מכשולים. ועוד חומה נשברה, עוד פיסגה נכבשה. פעם, עד לא מזמן, לא הרשיתי לאיש להתקרב. "פחד מלהיפגע". תירוץ עלוב, עלוב. ואני מחייכת ובא לי לצעוק עד כמה אני מאוהבת בך ועד כמה שזה לא מפחיד ש"זה כ"כ מושלם". וכשבלעתי את גמירתך היום, ממש עד הטיפה האחרונה, דקות ארוכות הרגשתי אותך "נמס" בידיי ומשתוקק אליי. ונזכרת בתמונה אחת, ברורה כמו סרט נע, איך התקמרתי כולי כשראשי רכון פנימה וברכיי רועדות כמטורפות לחלוטין. ואיך, איך הדמעות הרטיבו את עיניי כשהעיניים שלך לא חדלו מלהתבונן ולגעת בי. עמוק עמוק בפנים.

nasooyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מבט קטן,

יכול להעביר סיפור גדול...
(-;

למעלה