אחי נמשך אלי

Sabat0

New member
הלואי שהייתה לי אחות צעירה ../images/Emo4.gif

ככה לא הייתי צריך ללכת לחפש כוס מחוץ לבית...

ניצנוש16

New member
חחח עוד שרוטה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא מאמינה שיש פה אנשים שישבו

וממש התאמצו לענות לה ברצינות. אגב, למה כולם משתמשים במונח טרול?

Dolo

New member
מונח אינטרנטי נפוץ

One who posts a deliberately provocative message to a newsgroup or message board with the intention of causing maximum disruption and argument by Alien Entity Sep 22, 2002 email it​
מתוך Urban Dictionary

Krishi

New member
כן, זה נחשב גילוי עריות.

לדעתי הוא לא יירגע וירצה עוד. אבל שיהיה בהצלחה. העיקר סקס בטוח

Leather

New member
מאד גילוי עריות

ואני אפילו אמליץ בחום נגד זה- כמו כן, אני ממש בספק אם הוא ירגע אחרי "פעם אחת שתתני לו".

YanivLib

New member
לכי על זה, אם את מרגישה שזה מתאים לך

רק קחי בחשבון שני דברים: 1) זה לא מקובל מבחינה חברתית, ואם תזכירי את זה בחברה אנשים עלולים לקחת את זה קשה. 2) ייתכן שאחיך לא ירגע אחרי פעם אחת. 3) (הוספתי אותו כבונוס ללא תשלום נוסף) איכס! תהני, טרולית.

חחחחחחחחחחח איזה יצורי חוד

יש באנטרנט ,אלוהים אדירים..תפוז זאת התחנה המרכזית הישנה בת"א בגירסא הוירטואלית נ.ב אני מציע שקודם תתנסי עם מישהו שיש לו יותר ניסיון..אולי עם אבא שלך נגיד ?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה להתספק במועט ?? שתתחיל עם סבא .. הוא על בטוח יגרום לה לגמור רק מלאונן לה עם כל הפארקינסון שבטח יש לו ../images/Emo3.gif

למה יש לי הרגשה שהיא הולכת לעצבן את אחיה רק בשביל שהוא יקבל את החפפות ויצעק עליה "את שיגעת אותי .. אם לא תפסיקי אני אזיין לך ת'צורה!!!../images/Emo46.gif" ואז היא תתנפל עליו ערומה ותצעק "כן .. אוו כן .. אווו כן .. פאק מי אח'שלו .. פאק מי !!!" ../images/Emo3.gif

את לא 100

זה כמו שתיזדיני עם אבא שלך בידיוק תשכבי עם ערבי ולא עם אח שלך זה אסור לא שאני דתי אבל מינימום אמונה

למעלה