אחי ישך סיגריה!

ר זושא 20

New member
אחי ישך סיגריה!

התבוננתי וברצוני להבין מה ההסבר במשפט הזה ..אחי ישך סיגריה! כשאנו מסתובבים במקום מרכזי ובא איזה מישו ומבקש אחי ישך שקל להשלים לי נסיעה למקום פלוני איך אנחנו מסתכלים עליו בתור איזה דלפון ורק מרחמים עליו. עכשיו נשאלת השאלה יש הבדל בין אחי ישך סיגריה לאחי ישך שקל?לדעתי לא אז ...לו חכמו יבינו ישכילו זאת ...אגב אני לא מעשן!!!

סגריה - לא שווה שקל

זה שווה הרבה יותר ! ולכן אם אדם מבקשר שקל לא נותנים לו, אבל אם יבקש 100 ₪ יש סיבה לתת לו.... אז גם סיגריה.... lקורץl

אבל עכשיו ברצינות

ההבדל בין שקל לסיגריה: כשאדם מבקש סיגריה אתה מבין את המצב שלו... ואתה לא נמנע כי אתה יודע שהוא גם יעביר את זה הלאה כשיגיע לכזה מצב ויזכר בעצמו... ואילו שקל זה בדיוק הפוך - אתה חושב לעצמך מה זה כבר יכול להועיל לו, ואין סיבה שהוא יחזיר לי בעתיד.....!

אחי אם היית מעשן.לא

היית אומר אתזה ולדעתי זה לא דומה.וגם לבקש שקל שנתקעים זה לא נורא.היום קניתי כרטיסים לדרבי והיה חסר לי שלוש שקל ביקשתי מהאנשים מסביבי בלי בושה.

אליהו88

New member
בתור מעשן אני יאמר ש...

אין שום קשר. כשאתה תקוע בשעה 3 בלילה ונגמר לך החפיסה... לא מעניין אותך כלום! ואתה יודע שאותו אחד שאתה מבקש ממנו, כשהוא באותו מצב כמו שלך גם היה מבקש אז זה הרבה יותר נעים מאשר לבקש שקל. כשאתה מבקש שקל, אז מקסימום תיגש לכספומט הקרוב, תוציא שטר של 50 ותפרוט אותו. אבל סיגריה... מאיפה תשיג עכשיו גם אם יש לך בכיס מיליון דולר.

זימj

New member
ומה עם טרמפים?

זה דבר שנהוג לבקש אז מבקשים, אני אישית נותן כי אני יודע מה זה להיות תקוע בלי סיגריה. אם מישהו מבקש כמה שקלים אני גם נותן, ברחמים אבל נותן.

ממש לא נכון.

סיגריה זה בתור טובה קטנה.ושקל זה אשכרה קיבוץ נדבות ככה שזה לא דומה בכלל..אז אם אתה חושב כך בחיים אל תבקש עזרה ואפילו בדבר שלא שווה שקל.

למעלה