:)...אחי העתודאים...:)

SmartKid

New member
:)...אחי העתודאים...:)

:) כתבתי אתמול הודעה בפורום "מערכת החינוך"...על "דרכים לשיפור מערכת החינוך הבית ספרית" תקראו תגובות..:) זה אדיר !! כדאי לקרוא, אם בא לכם לצחוק קצת.

bigbang

New member
תגיד, אתה רציני?

אם כן, אז לדעתי הגזמת. אולי גם לא. השאלה היא איך אתה רואה את בוגר התיכון. עשו כמה נסיונות והצליחו ללמד ילדים בני שש-שמונה לפתור תרגילים בחדו´´א. האם הילדים האלה יהיו מדענים\מהנדסים (שלא לדבר על סתם אזרחים) טובים יותר? בכלל לא בטוח. IMHO, מה שגורם למדען\מהנדס להיות טוב זה ההבנה והחשיבה שלו, ולא כמה תרגילים הוא פתר בחיים ועד כמה הוא טוב בהם. אבל אני די מסכים בקשר לרוב מקצועות ההומניים. לא צריך לזרוק ותם, כמובן, אבל לדעתי צריך לשנות אותם איכשהו. כמושהם עכשיו, הם לא גורמים לתלמיד לחשוב בגרוש - וזה בעצם הדבר היחיד שמשנה

SmartKid

New member
אוווף...

מה היו אומרים לי על זה בקינן שפי ? :)))))))))) טוב נו...אחים שלי....זאת הייתה ב ד י ח ה !!! או קיי? אולי לא מוצלחת במיוחד... אבל ב ד י ח ה. זה בדיחה בסגנון ישו..:))

raky

New member
אתה יודע...

קראתי קצת הודעות קודמות שלך בפורומים אחרים, והאמת לא נראה לי שזאת הייתה בדיחה. פשוט אני חושב שאתה מאוכזב מחוסר התמיכה שקיבלת..:) ואם זאת כן הייתה בדיחה - ראיתי מוצלחות יותר.

SmartKid

New member
שקר גס..

לא כתבתי בשום פורומים אחרים... בכלל נרשמתי תחת הניק הזה רק אתמול..:).. לא ממש איכפת לי אם אתם חושבים שזאת בדיחה או לא.. סתם היה משעמם אז כתבתי את אשר מוחי הזדוני יעץ לי...אך לא התעמקתי בנושא.. ולא שם מספיק ז** על מורים בשביל לדאוג לגירושם ועוד יותר בשביל להתעמק בחיי האהבה שלהם. סיימתי בית ספר.. הולך לאוניברסיטה. אין תנ"ך אין לשון ומה שהכי חשוב... אין ספרות ומב"ר..

raky

New member
אני לא משקר בדרך כלל.

ולראיה: הודעתך מה 16.8 (תלמד לספור ימים, מתימטיקאי לעתיד) בפורום מורים (הקישור לא עובד, אז הנה ההודעה) " :))) אני מוכן לנשק את כולכם (מורים), שסופסוף הסתיים העינוי הזה שנקרא "בית ספר". תודה לכולכם ! תודה על כל שנות שטיפת המוח. על הצעקות. על ההשפלה. על הסיפורים על כמה שאתם חכמים מאתנו. על ההתייחסות הבלתי אנושית, כאילו היינו נידונים למוות ולא בני אדם כמוכם. תודה לכווווולכם !! :) עכשיו חיי רק מתחילים...ואתם...מה אתם?....תקועים בבית ספר עם ילדים צעקנים..:)) אווו...כ"כ עצוב...רוצים חיבוק ? תלכו תלמדו באוניברסיטה משהו חוץ מפדגוגיקה ולימוד תקשוב (שדורש משהו כמו 500 פסיכומטרי )... הסיים בביטוי.. "מי שיודע עושה, מי שלא יודע מלמד" ? תודה על ההקשבה...ומפי מורתי בספרות "עוווף מהכתה חוצפן" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"" ויש עוד כמה, פשוט אין לי את הכח או הסבלנות. בקיצור, יקירי, יש לך בעיה. כלשהי. מהותה אינה ברורה לי עדיין. פנה לייעוץ.

eitan007

New member
בואנה אחי, אתה דפוק עם קבלות.

אין לי כוח אפילו להגיב לגיבוב השטויות המטורף הזה.

eitan007

New member
תמחק תמחק, זה סתם מבזבז לאנשים

את הזמן לקרוא את החרטא-ברטא הזה.

למעלה