מיטשל האחת
New member
אחי הבכור מתגאה בי (לא בצדק לדעתי)
סיפור היה ככה:בשרותי הצבאי הייתי פקידת מבצעים בטייסת. תמיד היה טייס ליד הקשר.באותו יום ארור/ברוך אותו טייס הלך'נסע
לדת"ק (חושבת ,שזוכרת מה זה) בקיצר אותו יום שמעתי בקשר את מיגדל הפיקוח (לכולם היה קוד כינוי,שידעתי ):אתה צולל למטה !!!!חשבתי כמה שניות ומעקתי בקשר את שם המשפחה של אותו טייס,"תעלה מהר למעלה את בורטיגו ואתה מולל למטה
ידעתי,שעברתי על חוק הבטחון אבל במשקל עמדו במאזן חיי אדם+מחיר המטוס.לכן החלטתי לצעוק בשמו ,שיעלה למעלה לפני ,שיהיה מאוחר מידי.קיבלתי טלפון מיידי לגשת למנהל הבסיס.כך עשיתי מנל הבסיס היה טייס מהולל מאד
לא אגיד את שמו.אמרתי לו :זה מה שהיה מולי במאזן מה היית עושה סמקומי ?תשובתו בדיוק כך.זכיתיגם
לטיפחת שכם ממנו וחיבוק חם מהטייס,שהצלתי אותו כאשר היה בוטריגו.
בקיצור אחי מספר לנהגי מוניות ורופאים שלי את כל הסיפור ושקיבלתי צל"ש
לא קיבלתי צל"ש (אתם יודעים מי מקבל צל"ש.קיבלתי המון שבחים.
אשר נוספו לקודמים
לדת"ק (חושבת ,שזוכרת מה זה) בקיצר אותו יום שמעתי בקשר את מיגדל הפיקוח (לכולם היה קוד כינוי,שידעתי ):אתה צולל למטה !!!!חשבתי כמה שניות ומעקתי בקשר את שם המשפחה של אותו טייס,"תעלה מהר למעלה את בורטיגו ואתה מולל למטה
ידעתי,שעברתי על חוק הבטחון אבל במשקל עמדו במאזן חיי אדם+מחיר המטוס.לכן החלטתי לצעוק בשמו ,שיעלה למעלה לפני ,שיהיה מאוחר מידי.קיבלתי טלפון מיידי לגשת למנהל הבסיס.כך עשיתי מנל הבסיס היה טייס מהולל מאד
לא אגיד את שמו.אמרתי לו :זה מה שהיה מולי במאזן מה היית עושה סמקומי ?תשובתו בדיוק כך.זכיתיגם
לטיפחת שכם ממנו וחיבוק חם מהטייס,שהצלתי אותו כאשר היה בוטריגו.
בקיצור אחי מספר לנהגי מוניות ורופאים שלי את כל הסיפור ושקיבלתי צל"ש
לא קיבלתי צל"ש (אתם יודעים מי מקבל צל"ש.קיבלתי המון שבחים.
אשר נוספו לקודמים