אחים שלי...

Rainmaker 666

New member
אחים שלי...

אני מבין לצערי שיש פה אנשים לא כך כך אוהבים את בלייז. אולי אתם יודעים אבל בלייז פתח קריירת סולו מאוד מצליחה לדעתי. ללהקה שלו קוראים BLAZE (כמה מפתיעה...) ויש לו 4 אלבומים: 1. Silicon Messiah 2. Tenth Dimension 3. As Live As It Gets 4. Blood & Belief אני מציע מאוד לתת ניסיון לאלבומים כזה פשוט מטורף. אבל As Live As It Gets זה פשוט ההופעה החיה הכי טובה ששמעתי. הוא מבצע שירים של איירון מיידן וזה פשוט מטורף איך הוא עושה את השירים האלה. אני אומר לכם הוא פשוט עושה צחוק מאיירון מיידן. אנשים באמת שאני אומר תישמעו את ההופעה הזו לא תיתאכזבו גם מי שלא אוהב את בלייז. נ.ב תגיבו לי בבקשה

אחי

תקשיב מייקר, אין דבר כזה לעשות צחוק מאיירון מיידן ! גם אם זה כולל את Xפקטור וווירטואל אקס איי ! וגם אם כן שזה לא כל כך הגיוני...הוא עדיין היה בלהקה בזמנים האלה! אז הוא עושה צחוק מעצמו ! אז מה מישתנה פה בעצם!? הסולן אותו סולן את המוזיקה ביכלל איירון כתבו המוזיקה גם נישארת אותו דבר! אז בעצם מה מישתנה התופים והגיטרות שאני יכול להיתערב ששל איירון יותר טובים בביצועים של המוזיקה שהם עצמם כתבו! ועדיין מדברים פה על איירון מיידן!

אסף Day

New member
עושה צחוק ממיידן?

אף אחד לא טוב כמו מיידן לא היה ולא יהיה... לא שמעתי את בלייז גם כשהו הוא היה במיידן אין לי מושג איך הוא שר אבל אני בטוח שהוא לא יותר טוב מדיקנסון ודיאנו

Rainmaker 666

New member
תקשיבו...

אין לשתיכם דעה עד ששמעתם את זה. שתישמעו את זה תגידו לי.

למעלה