אחים שלי!!!!!!!!

REAL boy

New member
אחים שלי!!!!!!!!

הפורום הזה חי סוף סוף!!!!!! תמשיכו ככה!!!!!!!!

NO FUCK

New member
איזה חי

אני כבר יומיים בבית בגלל חופשת מגן מחכה על קוצים שתרשמו משהו אני מגיבה על כל דבר קטן שאומרים כבר משיעמום הפורום גוסס אז בואו ונחיה אותו יחד מופע התרמה כל יום אחרי הצהרים אנא פתחו את ליבכם FUCK YOU ALL

S u b Z e r o

New member
תגידו לי מה הבעיה שלכם???

אתם לא מבינים?!!? ברור שהפורום הזה יזוז לאט!! זה פורום על ג'אקסס פור גאד סייק! אי אפשר לפתוח פה כל יום נושא כי אין כל כך על מה! זה לא בדיוק נושא מרכזי ואין פה הרבה משתמשים גם ככה, ובמיוחד שעכשיו אין עונה חדשה אז אין בכלל במה לדון אלא בג'אקסס של חברי הפורום ואני לא מאמין שהם עושים את זה יום יום.. תירגעו עם הבקשות שלכם וה"מבצעי התרמה" האלה, כי באמת שזה לא יתרום :\

Bruce L

New member
יש כמה נושאים

יש כמה בעיות שבגללם אנשים לא כותבים כאן...ואני אתחיל מהבעיה של הבגרויות..לא לכולכם יש כנראה בגרויות. וחוץ מזה לא כותבים רק על התוכנית בטלוויזיה..כותבים גם על דברים של אנשים שעשו.

NO FUCK

New member
שמע SUBZERO

אתה עצבני בטירוף אני לא יודעת מה הבעיות שלך אבל תירגע גם לי יש בגריות ואתם צודקים כל אחד והבעיות שלו באמת תרגע מה הבעיות שלך לא מבין בדיחה כן אני באמת רוצה שתצא למסע התרמה טוב הנה לך תפתח את הדלת אני שם מחפשת תרומות FUCK YOU ALL

NO FUCK

New member
שמע

אני גם מציאותית אבל מנסה להזיז ענינים ושמע יצאת יפה שלא ענית בעצבים עכשוי הייתי בטוחה אני נוגעת בנקודה רגישה FUCK YOU ALL

S u b Z e r o

New member
אה חפיף :)

באינטרנט את קוראת דברים ואת לא בדיוק יודעת באיזה טון אני כותב אותם

למעלה