אחים שלי...

REAL boy

New member
אחים שלי...

לדעתי AdShEaTaKoRe צריך להיות המנהל הבא ולא המועמד הזה שנבחר..שימו לב כמה ש-AdShEaTaKoRe מחייה את הפורום היבש הזה!!!!! תראו כמה הודעות ביום הוא כותב פה!!!!הוא היחידי שגורם לפורום הזה לדבר ולדעתי הוא מבין הרבה יותר מכולכם בג'אקאס וב CKY!!!! טוב אני רק אמרתי את דעתי זה הכול. בייי

BiAAcH

New member
ת'כלס...

צודק, הביץ' שלי באמת די מחייה את הפורום, ואני יודע שאכפת לו ממנו. נראה כמה זמן ייקח עד ש-uriyon או xero או לא יודע אצל מי הבעיה יתעורר ויחייה את הפורום בתור מנהל, שיכול לעשות הרבה יותר, ובאמת אני יודע שהביץ' יחייה אותו טוב בתור מנהל.... (ביץ'=AdShEaTaKoRe)

uriayon

New member
תשמעו

תנו לי צ'אנס... גם אני יכול להציף את הפורום להוסיף תמונות שלא ראיתם ולהביא לכם סיפורים שחברים שלי הולכים בלי מכנסיים בג'מבו עם הזין בחוץ(זה באמת קרה,מוזר צירוף מקרים).. אני לא קשור בשום מצב ל-xero1 הזה.. הוא זה שמעקב את כל העניינים

BiAAcH

New member
אני אסביר לך...

הוא הביץ, שלי, ואני הביץ' שלו, אל תשאל איך הגענו לזה אבל זה ככה

uriayon

New member
הרגת אותי "מבין"...

סתם שאלה לכמה אנשים.. מתי גיליתם שיש תוכנית כזאת Jackass ?

ג צ

New member
איזה צ'אנס הא ???

הא ? הא ? הא ? כבר כמה זמן את נחשב למנהל אך לא עושה כלום ...??? ותעזוב תירוצים זה לא משנה ....

uriayon

New member
אח שלי אתה עוד לא הבנת

אני עוד לא המנהל.. אין לי את הקוד אני לא יכול לעשות כלום המנהל כרגע נוא XERO1 אני בדיוק במצב של כולם פה אני רוצה שהפורום יהיה יותר טוב וניפגש לסשן של jackass

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אחים שלי אז ככה.......

יש לנו הרבה דברים לשוחח עליהם!!!!!!!! דבר ראשון - תודה רבה שאתם חושבים שאני מבין יותר ושאני פעיל יותר וגם אני חושב ככה אבל א. עובדה שרק 9 קולות בחרו בי ו ב. אני לא יכול להגיד על עצמי כי בואו ונודה בזה כל אחד שהיה רוצה בתפקיד היה אומר על עצמו שהוא הכי טוב אז בגלל זה לא טוב באופן מוסרי... דבר שני - כן אני וגיא ביצ'ס אחד של השני... לונג סטורי אבל רק שתדעו שלו יש חברה ואני... טוב אני פשוט מזיין כשיש!!!!!!!! (כמו שצריך!!!!!!!!) ולדעתי תנו צ'אנס לאוריון או איך שקוראים לו אבל זה לא מה שחשוב כרגע מה שחשוב הוא שתנו לו צ'אנס בחייאת ואם לא..... אז................. תרדפו אחריו ברחוב ותרביצו לו עם מקלות חחחחחחחחחח סתם לא יודע!!!!! הלוואי והייתי מנהל הפורום אבל זה לא יהיה כי הבחירה כבר נעשתה ולדעתי צריך להאשים קודם כל את xero1 עם כל הכבוד אחי

למעלה