אחים שלי

yogev the king

New member
אחים שלי

אני השכן שלכם מפורום טיסנים אני מייחצן למסיבה אחת הדגולות שהיו אי פעם בתל אביב המועדונים אנגר תכלת ובייס היתאחדו והם עושים מסיבה קטלנית אחו שילינגג כשתכנסו למועדון תקבלו מין רצועה כזו שהיא אומרת שאתם יכולים לעבור ממועדון למועדון בלי תשלום נוסףף. היו שם מיטב הדיי גיי'ס בארץ ובעולם אנדריי מוריס , שחר זינגלביץ , עופר ניסים ,אסי קוזאק ,ובאפטר פרתי קטלני די גיי יהל שרמןןןןן הדגול מכולם כרטיס רגיל עולה 90 ואני מוכר בשמונים אחים שלי אתם מוזמנים או להשאיר מסרים או לפנות אליי באי סי קיו שמיספרו : 170990116 בברכה ותהנו יוגב!!

CrazyPsy

New member
למה אתה חושב שזה מעניין אותנו?

זה פורום טראנס..רק יעל שם סבבה

ELior

New member
עם כבר מסיבה אז שמעתי שיש בניצנים

משהו טוב טוטאל אקליפס סיוצי ועוד כמה טובים שחכתי את כולם ועם מישהו במיקרה שכן שלי מהדרום הוא יכול לקפוץ אלינו לדימונה לרוקיום היה אוי אלגרנטי גידי חובק עולם דלריוס אופיר מקמסוטראנס וטשומפי עם מישהו ירצה עוד פרטים שישאיר פה תגובה

CrazyPsy

New member
כן גם אני שמעתי על ניצנים

ב-22 לאפריל יש שם גם את: indoor infected mushrrom raja-ram אה ואפשר בבקשה עוד פרטים על המסיבה שהזכרתה...?

ELior

New member
הינה מידע על המסיבה למי שרוצה...

שלישי 18.3.03 קרנבל פורים 2003 רוקיום דימונה! Avi Algranti (Space Cat Gidi Hovek Olam (Qauantum Tshompi (Delirious Ofir (Kumasutrance 96/97 fm כרטיסים במיחרה מוקדמת 60 ש"ח לפרטים ולקנית כרטיסים לפנות ליחצנים: אלירן 050-972929 , 058-316871 שגיא 050-764186 , 056-992964

israeli saiko

New member
מסיבות של מקבלים בתחת

בטח יהיה שם פול דיפים וניו יורק האוס של ההומואים חחחחחחחחחחחח לא שאני שונא האוסים, לפעמים אני שומע אבל מסיבות כאלה זה מקום להרבה הומואים שיתחילו לעשות רכבות חחח

למעלה