אחים שלי!!!

TakTik

New member
בתוכנית זה הכפיל שלו

נו....זה מהפירסומת לקפה... או שזה הומר סימפסון...לא חשוב...

hermoni

New member
אז אני מבין הומור

אבל יש כאלה שלא... קח בחשבון כמה שזה נשמע מוזר ומצחיק יש לך פה כוח השפעה על אנשים

EmGee

New member
לא הזכרתי את העירקים

אמרתי לפני 12 שנה כי לפני 12 שנה הייתי בן 5. בקשר לעירק, שאלה יהיה הבעיות שלי.

RunNGun

New member
מסר הרגעה - כדאי לקרוא

ע"פ מהדורת חדשות ערוץ 10, טאריק עזיז: "אין לנו טילים לטווח של ישראל" משמע - אין סיכוי, כרגע, למלחמה. היפ-האאאאאפ

אויש תירגעו...

לא הולכת להיות פה מלחמה! ימים קשים אולי כן, אבל לא מלחמה. שיהיה לכולנו רק טוב

baduist

New member
מה שבאמת מתסכל (+מייקל ג'קסון :)

שגם בתרחיש הטוב ביותר, שבו המלחמה נגמרת תוך חודשיים, בלי נפגעים מ"הצד שלנו", זה לא באמת ישנה משהו, כי במקום סדאם, יבוא דיקטטור אחר. (שבדיוק כמו סדאם ובן-לאדן, יהיה ילד מבחנה של נשיא המעצמה הגדולה בעולם ה'חופשי'). היחידים שיותר מסכנים מאיתנו פה, הם העם העיראקי. אני משתדל לא לחשוב מה יקרה אם המלחמה לא תצליח לבוש. זה יעלה לכולנו ביוקר, רק בגלל האגו והחמדנות של הטקסני המטורף הזה. ואם כבר דיברו על מייקל, ועל איך שאנחנו לא באמת יכולים לדעת את האמת עליו, זה אותו הסיפור פה, אף אחד לא יודע מי באמת המשוגע, או יותר נכון מי שם שפוי בכלל..... ותחשבו גם על זה.

White Jack

New member
אני לא מבין מה את נלחצת

הסיכוי שישראל תיהיה מעורבת במלחמה הזאת הוא ממש קלוש בניגוד למלחמת המפרץ עירק הודיעה שאין בכוונתה לתקוף את ישראל והממשלה סתם מנצלת את המצב הזה בשביל להסיט את צומת ליבנו מהמצב הכלכלי במדינה שרון מנצל את זה בשביל להסיט מעצמו את תשומת הלב שכולם הפנו עליו עם כל השחיטויות שלו ואת כל הקטע עם להרכיב את הממשלה אז אין לך מה לדאוג

ומי את חושבת צילם ת'כתבה הזאת?

אני מתחיל להגאות בי! :) והוא בן 6 אגב...איזה חמוד אה?! כבוד ג'ילי

למעלה